αστρολογος προβλεψεις 22/12 Πέμπτη

αστρολογος προβλεψεις 22/12 Πέμπτη

Φτάνουμε όλο πιο κοντά στη μέρα των Χριστουγέννων, γι’ αυτό η αγάπη και η χαρά πλανώνται όλο και πιο έντονα στην ατμόσφαιρα. Αγκαλιάστε αυτό το κλίμα!

Η σημερινή μέρα θα ευνοήσει τις ελεύθερες γυναίκες άνω των 35 ετών στον τομέα της αγάπης. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες ή να βελτιώσετε τις υπάρχουσες, όσες είστε δεσμευμένες.

 

Σήμερα θα έχετε όλοι αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις που θα αφορούν την καριέρα σας, τα επαγγελματικά καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Ενδιαφέρουσες θα είναι οι επαφές που θα έχετε με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου.
Θα υπάρχει μια σημαντική συζήτηση ή μια απόφαση, που θα σχετίζεται με ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.
Να αναμένετε να λάβετε χρήματα ή κάποιο έγγραφο που θα αφορά χρήματα, από ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις  του Αναδρομου Ερμη για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα έχετε σήμερα αρκετές προσκλήσεις για οικογενειακές συναθροίσεις, είτε θα μάθετε κάποιες ειδήσεις που θα αφορούν συγγενείς και οικογενειακά θέματα.
Θα συμβεί κάτι όμορφο ή μια επιτυχία, που θα σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Σας αναμένει και μια έκπληξη σήμερα, που θα αφορά τη ζωή ενός φιλικού ή συγγενικού σας ατόμου.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχετε σήμερα επαφές ή συναντήσεις με άτομα από μακριά. Δεν αποκλείεται να μετακινηθείτε, για να συναντήσετε ένα άτομο σε άλλη πόλη.
Θα αρχίσετε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι είτε μια μακρά αλλαγή διαμονής ή εργασίας, σε άλλη πόλη ή και χώρα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, έχετε για σήμερα να εκπληρώσετε μια δέσμευση ή να κάνετε μια σειρά επαφών, που αφορούν ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο.
Θα περάσετε κάποιες συναισθηματικές δυσκολίες, με ελάχιστες πιθανότητες να σημειώσετε κάποια επιτυχία επί αυτών. Θα είναι συνετό για εσάς σήμερα να μην σπαταλήσετε το χρόνο σας με ενοχλητικούς ανθρώπους.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα ξεπεράσετε παλιά λάθη και απώλειες και θα χαρίσετε στον εαυτό σας νέα ελπίδα με νέους στόχους.
Η μέρα σας επιφυλάσσει θετικές ειδήσεις, ευχάριστες συναντήσεις, ίσως και μια ενδιαφέρουσα πρόταση.
Φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη δουλειά σας αν σχετίζεται με χρήματα, είτε αν πρέπει να ασχοληθείτε με τράπεζες και οικονομικά έγγραφα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις  του Αναδρομου Ερμη για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera