αστρολογος προβλεψεις 23/04 Κυριακή

αστρολογος προβλεψεις 23/04 Κυριακή

Παρόλο που την Κυριακή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δουλεύουν, στο σύνολό της θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για εργασία και επιχειρήσεις. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ειδικά αν έχουν να κάνουν με κάποιου είδους ιδιοκτησία σε άλλη περιοχή, μεταφορές σημαντικών αγαθών, προϊόντων, δεμάτων και τα λοιπά.

Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα ή κάποιο αντικείμενο από άλλη τοποθεσία. Σήμερα θα λάβετε ενδιαφέροντα νέα αλλά με κάποια καθυστέρηση. Οι άνδρες άνω των 35 ετών θα έχουν λόγο για να αισθάνονται λυπημένοι, απογοητευμένοι, μόνοι ή παραμελημένοι από κάποιον.

 

Σήμερα, εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα έχετε ανοικτή επικοινωνία με παιδιά ή νεαρά άτομα από την οικογένεια και από το κοντινό φιλικό σας περιβάλλον. Θα υπάρξουν νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη ή με τη γέννηση ενός παιδιού. Η σημερινή ημέρα θα είναι σημαντική για τους άντρες, στον τομέα της εργασίας ή των επιχειρήσεων. Ενδεχομένως να στείλετε χρήματα ή να αγοράσετε κάποιο δώρο, για ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Να περιμένετε μια μέρα γεμάτη δυναμισμό, που θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε τα αρχικά σας σχέδια και τις προσδοκίες σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, είναι πιθανό να έχετε μια επιτυχημένη μέρα εάν αφήσετε κάποια πράγματα να εξελιχθούν φυσικά, χωρίς καταναγκασμό, χειραγώγηση ή οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση. Θα έχετε μια τηλεφωνική συνομιλία με κάποιον ξένο ή κάποιον με τον οποίο έχετε να επικοινωνήσετε πολύ καιρό.

zwdia-zodia-33

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα προμηνύει πολλή δουλειά ή επαφές με άτομα από συγκεκριμένη δημόσια υπηρεσία. Θα είναι σημαντικό να κάνετε κάποιο τηλεφώνημα ή να συναντήσετε κάποιον από τον οικογενειακό σας κύκλο. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ραντεβού, συναντήσεις και συγκεντρώσεις κάθε είδους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων να περιμένετε σημαντικά νέα, έγγραφα ή πληροφορίες. Θα έχετε ενδιαφέρουσες και σημαντικές επαφές, ανταλλαγή πληροφοριών ή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με άτομα από άλλη τοποθεσία ή από το εξωτερικό. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για επιχειρήσεις με ξένους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις