αστρολογος προβλεψεις 23/05 Τρίτη

imerisies-28314-zvdia

αστρολογος προβλεψεις 23/05 Τρίτη

Σήμερα, πολλοί από εσάς να περιμένετε κάποιο γεγονός, μια συγκέντρωση ή κάποια άλλη σημαντική εμπειρία στο σπίτι ή στην οικογένειά σας. Στη δουλειά σας μπορεί να αντιμετωπίσετε απειρία, αναξιοπιστία, απόπειρες αποκάλυψης λαθών ή παραλείψεων και τα λοιπά.

Η μέρα φέρνει μετρητά ή καλά νέα σχετικά με χρήματα για τις νεαρές γυναίκες. Οι άντρες άνω των 35 ετών, θα πρέπει να βρουν έναν διπλωματικό τρόπο για να βγουν από κάποιο δυσάρεστο πρόβλημα ή κατάσταση.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα αποφύγετε ή να είστε προσεκτικοί με διπλωματίες και παράπονα στις συμφωνίες που κάνετε, με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αγορές ή πωλήσεις, για την πραγματοποίηση σχεδίων ή υποχρεώσεων ιδιοκτησιακής φύσης και τα λοιπά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα καταφέρετε να απελευθερωθείτε από κάποιες ανησυχίες που είχατε. Θα είναι μια καλή μέρα για περιποίηση και θεραπεία. Θα πάρετε καλά νέα που θα σας επιτρέψουν να έχετε πάλι ελπίδες ή επιδιώξεις. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα έχουν περισσότερη δουλειά στο σπίτι και περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις, που θα έχουν όμως θετική εξέλιξη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου σήμερα μπορεί να παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση ή να πρέπει να πάτε κάπου. Οι επαφές που θα κάνετε σήμερα θα αποβούν σημαντικές για την εξέλιξη των σχεδίων και των ιδεών σας. Νέες ιδέες ή ευκαιρίες μπορεί να αποκτηθούν, από τις συναντήσεις και τις γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα. Υπάρχει περίπτωση να προκληθεί κάποια ένταση στη σχέση σας με κάποιον Κριό, Λέοντα ή Τοξότη – αλλά έχετε όλα τα προσόντα για να βρείτε μια διπλωματική λύση σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Τρίτη προμηνύει ποικιλία εκπλήξεων, κάποιες από τις οποίες θα σχετίζονται με χρήματα. Σήμερα θα είστε λίγο ασταθείς συναισθηματικά. Θα έχετε την τάση να θλίβεστε εύκολα ή να χαίρεστε για μικροπράγματα. Οι ερωτικές σας σχέσεις μπορεί να καταλήξουν σε δάκρυα, που θα προκληθούν από διάφορα συναισθήματα…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις