αστρολογος προβλεψεις 23/07 Κυριακή

erwtas-kanones-stereotypa

αστρολογος προβλεψεις 23/07 Κυριακή

Την Κυριακή είναι πιθανό να λάβετε πληροφορίες για χρήματα, που δεν έχετε πάρει μέχρι στιγμής για διάφορους λόγους. Πολλοί από εσάς θα πάρετε ένα μικρό χρηματικό ποσό κυρίως μέσω οικογενειακών, φιλικών ή επαγγελματικών σχέσεων.

Η μέρα θα είναι πιο ευνοϊκή για τα νέα άτομα σε ηλικία, επειδή έχουν την τάση να εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται. Θα είναι πιο εύκολο να πάρετε αποφάσεις τώρα, ακόμη και αν αυτό περιλαμβάνει κάποιο ρίσκο, ανασφάλεια ή άγχος.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα περιλαμβάνει επαφές με φίλους από κοντά και μακριά. Είναι πιθανό να βγείτε ραντεβού με κάποιο καινούργιο άτομο ή να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική συνεργασία. Για τις γυναίκες, η μέρα θα σχετίζεται με την αναμονή γεγονότων σημαντικών για αυτές. Οι άνδρες καλό θα ήταν να είναι προσεκτικοί για τυχόν ψευδείς υποσχέσεις, εξαπάτηση ή χειραγώγηση. Να είστε ειλικρινείς, για να είναι και οι άλλοι ειλικρινείς μαζί σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα έχετε κάποια αφορμή για να χαρείτε ή κάποια ευκαιρία για μια ευχάριστη συγκέντρωση ή συνάντηση. Για τις γυναίκες, η ημέρα θα φέρει μια δυσάρεστη στιγμή που θα σχετίζεται με απώλεια, κλοπή, αποκάλυψη προσωπικών μυστικών ή πληροφοριών και ούτω καθεξής. Οι άντρες θα είναι σε θέση να λύσουν ένα πρόβλημα, αλλά θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο τις επόμενες ημέρες…

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα πρέπει να σκεφτείτε την ψυχική και σωματική σας υγεία. Οι γυναίκες θα λάβουν σημαντικά νέα για ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να μοιραστείτε πληροφορίες με άλλους. Οι άνδρες θα πρέπει να επιλύσουν κάποια οικιακά προβλήματα. Ενδεχομένως να προκύψει κάποια υποχρέωση σχετικά με ιδιοκτησία ή περιουσιακά στοιχεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή μέρα θα σας υπενθυμίσει συνομιλίες ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Καθετί που θα κάνετε τώρα, θα πρέπει να εξεταστεί διεξοδικά υπό το πρίσμα της συγκεκριμένης κατάστασης. Θα υπάρξει μια συνάντηση ή μια επίσκεψη, που θα έχει ένα μικρό κόστος. Γενικά, η μέρα ενδείκνυται για την επίλυση ενός οικονομικού προβλήματος ή για την απόκτηση χρημάτων. Για τις γυναίκες θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια.

zwdia-zodia-astrologia-65