αστρολογος προβλεψεις 23/08 Τρίτη

αστρολογος προβλεψεις

Τρίτη 23 Αυγούστου σήμερα, μια μέρα που θα ασχοληθείτε πολύ με τους άλλους…
Σήμερα θα στηριχθείτε αρκετά στο λόγο ενός άλλου ατόμου.
Θα έχετε πολλές ελπίδες για την αίσια έκβαση πολλών από των σχεδίων σας. Ας είστε ωστόσο λίγο προσεκτικοί, αν κάπου εμπλέκεται η σχέση με ένα αγόρι ή έναν άντρα.

Σήμερα ίσως χρειαστεί να επισκεφθείτε ένα νοσοκομείο ή μια δημόσια υπηρεσία, προκειμένου να στηρίξετε ένα άτομο που έχει μια ανησυχία ή να διευθετήσετε το πρόβλημα ενός ανθρώπου.
Ίσως να σας προκύψουν σήμερα κάποια προβλήματα με έναν άντρα. Το πιο πιθανό είναι να αφορούν χρήματα, ένα οικονομικό έγγραφο, μια πληρωμή ή ένα δάνειο.

 

Σε όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα σήμερα υπόσχεται να φέρει επιτυχίες και να αποδώσει καρπούς.
Θα σημειώσετε αρκετή πρόοδο ή θα ολοκληρώσετε με επιτυχία μια εργασία που σας έχουν αναθέσει.
Κάποια έκπληξη να αναμένουν σήμερα οι άντρες μέχρι 35 ετών.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα να αναμένουν μια έκπληξη που θα αφορά ένα παιδί τους, ένα εγγόνι τους ή ένα νεαρό άτομο του στενού τους κύκλου. Σε γενικές γραμμές, τη σημερινή μέρα θα στιγματίσουν οι εκπλήξεις…
Θα φτάσουν σε εσάς κάποιες ειδήσεις, μια πρόταση ή μια πρόσκληση, που θα αποτελέσει πειρασμό για εσάς να την αποδεχθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

αστρολογος προβλεψεις

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα απασχοληθούν με κάποια άλυτα θέματα, καθυστερημένες υποχρεώσεις και δεσμεύσεις.
Δεν αποκλείεται να πάρετε κάποια χρήματα που σας έχουν καθυστερήσει.
Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να σας κλέψουν ιδέες ή προσωπικές πληροφορίες, είτε να αποκαλυφθούν κάποια πολύ προσωπικά μυστικά σας.

Για όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, δεν αποκλείεται να προκύψει σήμερα μια δυσάρεστη σύγκρουση ή διαφωνία στο περιβάλλον του σπιτιού ή με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξει κάποια ένταση, που θα σχετίζεται με την προσωπική ζωή ενός συγγενικού σας ατόμου.
Σήμερα ενδέχεται να πάρετε κάποια χρήματα ή να λάβετε ευχάριστα νέα που θα αφορούν χρήματα.

zwdia-fotia