αστρολογος προβλεψεις 23/10 Κυριακή

imerisies-12414

αστρολογος προβλεψεις 23/10 Κυριακή

Αυτή η φθινοπωρινή Κυριακή είναι μια εξαιρετική μέρα για να δώσετε σημασία και φροντίδα στον εαυτό σας. Αφιερώστε χρόνο σε εσάς, στην εμφάνισή σας, τα μαλλιά και τις αισθητικές σας περιποιήσεις.

Η οικογένεια και οι συγγενείς σας θέλουν λίγο περισσότερο χρόνο από εσάς. Σήμερα είναι καλή μέρα να τους τον αφιερώσετε, ακόμη κι αν μένουν σε απόσταση.
Θα έχετε να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες της εβδομάδας σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν κάνετε όμως καλό προγραμματισμό, θα καταφέρετε να κερδίσετε πολλές ώρες ελεύθερες για να χαλαρώσετε.

 

Κάντε κάτι πιο ρομαντικό για το έτερό σας ήμισυ σήμερα. Αυτό μπορεί να αφορά ένα όμορφο περιβάλλον που θα φτιάξετε για να μείνετε μέσα οι δυο σας, είτε να ετοιμάσετε ένα ιδιαίτερο δείπνο για δύο.
Όπως και να κυλήσει η μέρα σας και ό,τι κι αν κάνετε, φροντίστε να βάλετε όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη στη ζωή σας σήμερα.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα να αναμένουν μια έκπληξη μέσα στο σπίτι τους. Προβλέπετε να είναι ιδιαίτερα συναισθηματική, και θα ενέχει αγάπη, ίσως το γάμο σας ή άτομα του φιλικού και του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Θα σας είναι κάπως δύσκολο να προβλέψετε ή να οργανώσετε κάτι που αφορά την ερωτική σας ζωή. Επίσης σας διακατέχει ένας φόβος για μία αγορά, ή έχετε αλλάξει ήδη γνώμη για κάποια που κάνατε.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, να αναμένετε σήμερα θέματα που αφορούν άτομα, εταιρίες ή υπηρεσίες που εδρεύουν μακριά.
Θα σας δοθεί η αφορμή να συνειδητοποιήσετε ότι χάσατε μια ευκαιρία, αλλά θα λάβετε μια προσφορά ή μια πρόσκληση που θα σας είναι δύσκολο να αγνοήσετε – και δεν πρέπει να την αγνοήσετε!
Το βέβαιο είναι πως ό,τι κι αν συμβεί σήμερα, θα έχει μια εξαιρετικά θετική επίδραση τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε εξαιρετική ευφράδεια. Οι σκέψεις σας θα εστιαστούν και θα χειριστούν όλα τα τωρινά αλλά και τα μελλοντικά σας προβλήματα, σχέδια και θέματα.
Η σημερινή μέρα δεν θα σας φέρει τίποτε διαφορετικό από αυτό που προσδοκάτε. Θα λάβετε ειδήσεις, πληροφορίες ή μια αποστολή που αναμένετε εδώ και πολύ καιρό.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα κάνετε μια σημαντική συνάντηση ή συζήτηση, που θα αφορά έναν άντρα του φιλικού σας περιβάλλοντος.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα κάνουν κάποιες νέες γνωριμίες ή επαφές. Να αναμένετε επιτυχία αν έχετε να δώσετε κάποιες εξετάσεις, να κάνετε μια παρουσίαση ή να αναζητήσετε νέα εργασία.

zwdia shmera