αστρολογος προβλεψεις 24 & 25 Δεκεμβρίου

astrologia-dieleysi-dia

αστρολογος προβλεψεις 24 & 25 Δεκεμβρίου

Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι μια αντιφατική μέρα για τα οικονομικά θέματα, ειδικά για τις οικονομικές σχέσεις με ξένες χώρες ή με άτομα από το εξωτερικό. Σε γενικές γραμμές σήμερα, οι χρηματικές συναλλαγές ενδέχεται να διέπονται από διαφωνίες, συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

Στις 25 Δεκεμβρίου θα έχετε πολλές αφορμές για χαρά, που θα σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Επίσης η επιτυχία και η τύχη θα σας χτυπήσουν την πόρτα, με τρόπο που θα ευνοήσει πολύ το μέλλον σας.
Θα ακούσετε ειδήσεις για μια εγκυμοσύνη ή για τη γέννηση ενός παιδιού.
Όσοι θα ταξιδέψετε σήμερα, να αναμένετε πιθανές απρόσμενες τροπές.

 

Οι Κριοί που θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στο σπίτι με την οικογένεια και τους φίλους σας, να αναμένουν έντονα συναισθήματα και πολλή διασκέδαση.

zodia-taro-45

Οι Ταύροι που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν τα Χριστούγεννα, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρουν να συνδυάσουν τη διασκέδαση με τη δουλειά.

Για τους Δίδυμους προβλέπεται κάποια ευχάριστη έκπληξη από μακριά. Ενδέχεται να ενέχει μια κοινωνική γνωριμίας σας, είτε αγνώστους που θα συναντήσετε στη διάρκεια μιας μετακίνησής σας.

Οι Καρκίνοι έχουν την πρόθεση να εκπλήξουν τους αγαπημένους τους, τόσο με ιδιαίτερα εδέσματα στο γιορτινό τραπέζι όσο και με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Οι Λέοντες θα έχουν πολλές προτάσεις και προσκλήσεις για τις μέρες των εορτών, κυρίως από άτομα που ζουν κοντά τους.

Οι Παρθένοι θα έχουν επιπλέον λόγους για να χαίρονται τα Χριστούγεννα, καθώς προβλέπεται να έχουν πρόσθετα έσοδα, κέρδη αλλά και απρόσμενα χρήματα που θα έρθουν στο σπίτι τους.

Για τους Ζυγούς ενδέχεται να προκύψουν ευχάριστες εκπλήξεις από κάποια απρόσμενη τύχη, ευκαιρία ή πρόταση. Θα είναι συνετό από μέρους σας να καταγράφετε τα όνειρα και τις διαισθήσεις σας στη διάρκεια αυτών των ημερών, γιατί δεν θα είναι τυχαία.

zwdia-fotia

Οι Σκορπιοί θα βιώσουν πολλές ρομαντικές εμπειρίες στη διάρκεια των Χριστουγέννων. Θα επιλέξουν να δείξουν την αγάπη τους με πρωτότυπους και αξέχαστους τρόπους!

Οι Τοξότες θα χαρούν από ειδήσεις και γεγονότα που αφορούν την οικογένειά τους, την υλική και οικονομική τους σταθερότητα. Αυτό είναι κάτι που θα απολαύσουν και στη διάρκεια του επόμενου έτους.

Οι Αιγόκεροι θα μετέχουν μεν στην εορταστική διάθεση, όμως η σκέψη τους θα πλανάται σε οικονομικά θέματα, εισηγήσεις ή διλήμματα που θα σχετίζονται με χρήματα.

Οι Υδροχόοι θα δεχθούν κόσμο στο σπίτι τους, κάτι που θα γεμίσει όλους τους παρισταμένους με συναισθήματα και καλή διάθεση.

Οι περισσότεροι Ιχθύες θα ταξιδέψουν για τις μέρες των Χριστουγέννων, συντροφιά με την οικογένεια ή τους φίλους τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera