αστρολογος προβλεψεις 24/03 Παρασκευή

αστρολογος προβλεψεις 24/03 Παρασκευή

Η μέρα φέρνει πολλές θετικές τάσεις, ευκαιρίες και τύχη. Ένα ερώτημα είναι κατά πόσο κάποιοι από εσάς είστε πρόθυμοι να αισθανθείτε αυτά τα πράγματα, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα υλοποιήσετε. Πράξεις ζήλειας, υπερβολική καχυποψία και παρεξηγήσεις στην ερωτική σας ζωή, θα δημιουργήσουν ανεπιθύμητη ένταση και αναμέτρηση.

Οι νεαρές γυναίκες μπορεί να λάβουν χρήματα που δεν περίμεναν ή πληροφορίες σχετικά με αυτά. Σε γενικές γραμμές έχετε μπροστά σας μια καλή μέρα, ειδικά αν είστε σε θέση να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις ιδιοτροπίες σας. Η αγάπη θα είναι ευγενική για τα κορίτσια και τις νεαρές γυναίκες.

 

Αν είστε γεννημένοι στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη οι εκπλήξεις σήμερα θα έρθουν από αγόρια και νεαρούς άνδρες έως 35 ετών. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να επισκεφθείτε κάποιο ίδρυμα, για συναντήσεις και συζητήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα. Οι γυναίκες θα έχουν μπροστά τους μια μέρα που θα περιμένουν την εξέλιξη κάποιου γεγονότος. Θα εντοπίσετε και θα μελετήσετε κάποια σημαντικά συμβάντα στη ζωή ενός ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Για αυτούς που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα αυτή θα είναι ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη. Αυτά που θα συμβούν σήμερα μπορεί να αφορούν τη σχέση που έχετε με έναν άνδρα. Μπορεί να εμφανιστεί μια νέα ευκαιρία ή τύχη σε κάποιο σημείο ή σε κάποια κατάσταση. Σήμερα θα αναβάλλετε μια συνάντηση ή κάποιο σχέδιο αλλά θα υλοποιήσετε κάποιο άλλο. Θα υπάρξει ένα ζήτημα σχετικά με τις προτεραιότητες που βάζετε και τις συνθήκες.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου να περιμένουν πολλή δουλειά, σημαντικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, προτάσεις και άλλα. Πιθανόν να έχετε επαφές με κάποιο δικαστικό ή νομικό θεσμό. Θα ακούσετε για προβλήματα στη ζωή κάποιου, για τον οποίο θα σκεφτείτε ότι δίκαια τιμωρήθηκε για παλαιότερες πράξεις του. Θα πρέπει να προσέξετε τα προβλήματα υγείας ή την ερωτική ζωή μιας γυναίκας από το συγγενικό ή φιλικό σας περιβάλλον. Θα συζητήσετε τα προβλήματά της και θα της ζητήσετε την άδεια να τη βοηθήσετε.

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα λάβουν νέα από μακριά, από μια γυναίκα ή σχετικά με μια γυναίκα. Πιθανόν να υπάρξουν τηλεφωνήματα, φιλοξενούμενοι ή άλλες δραστηριότητες και επαφές με ανθρώπους από άλλη περιοχή. Σήμερα πιθανόν να ανακύψει κάποιο πρόβλημα εξαιτίας των ριψοκίνδυνων ή ιδιοτελών πράξεων κάποιου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera