αστρολογος προβλεψεις 24/04 Δευτέρα

1631951336_6500_3dwallpapers92

αστρολογος προβλεψεις 24/04 Δευτέρα

Τη Δευτέρα οι νεαροί άνδρες θα αναλάβουν πολλά καθήκοντα που θα σχετίζονται με την οικογένεια, με το σπίτι ή με μία πρόσθετη ιδιοκτησία. Ένα αγόρι ή ένας νεαρός άνδρας μπορεί να αποτελέσει αφορμή, για κάποια συγκέντρωση ή ένα δώρο. Η μέρα θα είναι φορτισμένη συναισθηματικά και περίπλοκη, με την πιθανότητα να υπάρξουν ξαφνικές συγκρούσεις, αλλά επίσης και με ευκαιρίες για επίλυση αμφιλεγόμενων ζητημάτων.

Σήμερα είναι καλή ιδέα να επικεντρωθείτε στην εκπαίδευση ενός παιδιού, όπου θα υπάρξουν πράγματα που μάλλον δεν έχετε αντιληφθεί. Τη σημερινή ημέρα μπορεί να επισκεφτείτε τραπεζικά, φορολογικά ή άλλα οικονομικά ιδρύματα, να εμπλακείτε με κάποιο οικονομικό έγγραφο ή άλλα έγγραφα.

 

Για εσάς που είστε γεννημένοι στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα προμηνύεται καλή για συναντήσεις και επαφές με παλιές και νέες γνωριμίες και φίλους. Μία από τις πιο σημαντικές δεσμεύσεις σας σήμερα, θα σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Η μέρα θα φέρει τύχη και ευκαιρίες για πρόοδο σε έναν συγκεκριμένο τομέα ή εργασία.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η σημερινή μέρα θα είναι επισφαλής, με μια αμυδρή εξέλιξη κάποιων γεγονότων. Μπορεί ακόμη και να αισθανθείτε ότι τα πράγματα μένουν στάσιμα ή θα καταλήξουν σε απώλεια ή αποτυχία. Είναι παραπλανητικό το συναίσθημα και θα πρέπει να απαλλαγείτε από αυτού του είδους τα αισθήματα γρήγορα. Σήμερα θα λάβετε πληροφορίες σχετικές με χρήματα. Θα προκύψουν τηλεφωνικές συνομιλίες σημαντικές για εσάς, οι οποίες επίσης μπορεί να σχετίζονται με χρήματα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα υποδεικνύει διαφορετικές υποχρεώσεις και πράξεις, σχετικές με κάποιο τρέχον ή επερχόμενο ταξίδι. Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαιτέρως σημαντική, δυναμική και καθοριστική για το μέλλον, για τις γυναίκες άνω των 35 ετών. Σήμερα ενδεχομένως να πάρετε ευχάριστα νέα ή μια πρόσκληση, που θα σχετίζεται με μια γυναίκα που ζει μακριά σας ( σε άλλη πόλη, χωριό ή χώρα).

Η σημερινή μέρα θα εκπλήξει εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, με διάφορα γεγονότα σχετικά με άτομα (φίλους, συγγενείς, συναδέρφους) ή με χρήματα. Η προσοχή που σας δείχνει κάποιο συγκεκριμένο άτομο δεν είναι τυχαία, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Οι πράξεις των άλλων σήμερα θα είναι η αιτία κάποιων απροσδόκητων γεγονότων για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera