αστρολογος προβλεψεις 24/05 Τετάρτη

surreal-steampunk-jewellery-bjrg-2009-collection

αστρολογος προβλεψεις 24/05 Τετάρτη

Την Τετάρτη επικεντρωθείτε στις προσπάθειες και τις φιλοδοξίες σας, προκειμένου να αποδώσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια ή η επιχείρησή σας. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για να αναλάβετε οικιακές ή ιδιοκτησιακές ενέργειες και πράξεις.

Σήμερα πολλοί θα κάνετε κάποιο απροσδόκητο ταξίδι ή θα βιώσετε γεγονότα πρόσωπο με πρόσωπο από κάπου μακριά. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις στην οικογένειά σας, που θα προκαλέσουν θλίψη ή δάκρυα λόγω διαφόρων συναισθημάτων και εμπειριών. Οι νεαρές γυναίκες θα χαρούν με μια πρόταση, κάποια νέα ή κάποια επιτυχία.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη παρακολουθήστε σήμερα τα νέα και τις πράξεις ατόμων, που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω. Ένα γεγονός που θα σχετίζεται με αυτούς, θα παίξει σημαντικό θετικό ρόλο για εσάς στο κοντινό μέλλον. Σήμερα θα λάβετε δυσάρεστα νέα, σχετικά με κάποιον από τον κύκλο των φίλων ή των γνωριμιών σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα δώστε προσοχή σε σχέδια, υποχρεώσεις σχετικές με χρήματα ή οικονομικά έγγραφα. Σήμερα ενδεχομένως να λάβετε πληροφορίες, υποδείξεις ή έγγραφα μεγάλης σημασίας που θα αφορούν το μέλλον σας. Να είστε ανοικτοί σε αυτά που θα μάθετε από άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Ιχθύων, του Σκορπιού ή του Καρκίνου.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με πολλές υποχρεώσεις. Να είστε προσεκτικοί με τις πληρωμές σας και όταν ξοδεύετε χρήματα να φροντίσετε να κρατάτε το πορτοφόλι σας ασφαλές όταν βρίσκεστε σε δημόσια μέρη. Η μέρα προμηνύει ανακούφιση από κάποιους φόβους ή ανησυχίες. Για κάποιους από εσάς, σήμερα προβλέπεται ανάρρωση μετά από περίθαλψη και θεραπεία.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων πρέπει σήμερα η προσοχή σας να είναι πάνω και πρώτα από όλα στραμμένη στις οικονομικές σας υποθέσεις και γενικότερα σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά. Σήμερα θα έχετε μια σημαντική υποχρέωση ή προσδοκία, που θα αφορά κάποιον άντρα άνω των 35 ετών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera