αστρολογος προβλεψεις 24/06 Παρασκευή

 

Άλλη μία εβδομάδα έφτασε στην τελευταία εργάσιμη μέρα της, προς ανακούφιση πολλών που θα καταφέρουν να ξεφύγουν λίγο από τον καύσωνα των δρόμων.
Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια αισιόδοξη μέρα για οικονομικές δραστηριότητες, και συζητήσεις που θα γίνουν κυρίως με φιλικά άτομα ή ανθρώπους που συνεργάζεστε.

 

Σήμερα Παρασκευή είναι πιθανό να εισπράξετε κάποια χρήματα, τα οποία θα είναι απόρροια των προσωπικών σας σχέσεων.
Ίσως υπάρξει μια σύγκρουσή σας με ένα παιδί, είτε ένα δυσχερές συμβάν που θα ενέχει ένα παιδί. Δεν αποκλείεται παράλληλα να προκύψει ένα θέμα που θα ενέχει απάτη, εκμετάλλευση ή κάτι ανάλογο.
Η μέρα σήμερα θα κεντρίσει την ανάγκη για ένα ταξίδι, είτε μπορεί να σας γίνει μια πρόταση για ένα ταξίδι.

tarw-zwdia

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα να αναμένετε να φτάσουν στα χέρια σας χρήματα, ή οικονομικές πληροφορίες που θα αφορούν κάποιες μελλοντικές πληρωμές, εισοδήματα και δαπάνες.
Η μέρα θα σας φέρει πολύ περισσότερες επιτυχίες από αυτές που περιμένετε.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, ίσως παραστείτε σε μια συγκέντρωση ή συνάντηση, είτε κάνετε μια επίσκεψη που θα αφορά φιλικά και συγγενικά σας άτομα.
Υπάρχει η πιθανότητα να γίνει μια ιδιαίτερη γιορτή, που θα αφορά ένα άτομο του συγγενικού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Λίγο δύσκολη είναι η πρόβλεψη της σημερινής μέρας για όσους ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου. Κ ι αυτό γιατί είναι μια μέρα που θα σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, όλων των ειδών. Το βασικό όμως που πρέπει να τονιστεί, είναι να φροντίσετε την σωματική σας υγεία.
Θα σας χαμογελάσει η τύχη ή θα σας προκύψει μια ευκαιρία, σε μια συγκεκριμένη περίσταση ή μια συζήτηση είτε εξαιτίας ενός ατυχήματος. Ό,τι κι αν αφορά, το βέβαιο είναι ότι θα είναι κάτι σημαντικό για το μέλλον σας.

zwdia - love

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, ίσως βρεθούν λίγο μπερδεμένοι με ένα συγγενικό τους πρόσωπο, που πιθανώς να ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.
Δεν αποκλείεται να ανακύψουν κάποια δύσκολα ή συναισθηματικά ανεξήγητα γεγονότα μέσα στον κύκλο της οικογένειάς σας.

zwdia-zodia-astrologia-65