αστρολογος προβλεψεις 24/06 Σάββατο

αστρολογος προβλεψεις 24/06 Σάββατο

Το Σάββατο, κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε κάποια καινούργια ή επιπλέον εργασία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρακολουθήσετε στενά τις επαφές σας με άτομα από κοντά και μακριά, επειδή μπορεί να αποτελέσουν τη βάση για γεγονότα που θα αποβούν σημαντικά για εσάς.

Θα είναι μια καλή μέρα σε ότι αφορά τις οικονομικές υποθέσεις. Σήμερα να περιμένετε ένα ευχάριστο γεγονός ή νέα, σχετικά με κάποιο παιδί.

 

Οι συγκρούσεις στην οικογένεια αυτών που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη μπορεί να συνδέονται με κάποιον άντρα ή να προκληθούν από τις πράξεις τους. Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, πιθανόν να έχουν οικογενειακές δυσκολίες που θα προκληθούν από κάποιο άτομο, από ζήλεια και τα λοιπά. Σήμερα θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε, οπότε αποφύγετε τις διασκεδάσεις.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα ευχαριστηθείτε με κάποια νέα, ένα τηλεφώνημα, ένα γράμμα ή μια συνάντηση με κάποιον από άλλο μέρος. Η μέρα φέρνει επιτυχίες που μπορεί να προέλθουν από άγνωστα άτομα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου να περιμένετε χρήματα που θα σχετίζονται με νέα που θα σας χαροποιήσουν. Σήμερα μπορεί να έχετε οικονομικές δοσοληψίες με κάποιον που μένει κοντά σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να χαρείτε από απροσδόκητα κέρδη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα, πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα έχετε συνομιλίες με κάποιον άντρα σχετικά με χρήματα. Μπορεί να πρέπει να κάνετε πράγματα που θα απαιτούν συγκεκριμένους οικονομικούς πόρους. Μπορεί να έχετε κάποια πρόταση, μια συγκεκριμένη ιδέα ή νέες ευκαιρίες, που θα αποβούν ευεργετικές για την οικονομική σας κατάσταση. Σήμερα θα μιλήσετε με τους φίλους σας για σημαντικά θέματα που αφορούν το μέλλον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75