αστρολογος προβλεψεις 24/07 Δευτέρα

provlimata-epikoinwnias

αστρολογος προβλεψεις 24/07 Δευτέρα

Σε γενικές γραμμές η Δευτέρα θα είναι μια επιτυχημένη μέρα, που θα φέρει πολλή τύχη σε έναν συγκεκριμένο τομέα, χρόνο ή περίσταση. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από συναντήσεις, επισκέψεις ή επαφές που θα σχετίζονται με κάποιο πρόβλημα ή με άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Σήμερα αποφύγετε τις συγκρούσεις, τις εντάσεις και τις συναισθηματικές αντιδράσεις. Είναι πιθανό να προγραμματίσετε κάποια αλλαγή, κάτι νέο και διαφορετικό για εσάς.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα έχετε μια δυναμική μέρα. Για τις γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων, ενδεχομένως να προκύψουν εκπλήξεις και αλλαγές στα σχέδια που έχουν κάνει για σήμερα. Οι άντρες των τριών αυτών ζωδίων, θα κάνουν κάτι για να ευχαριστήσουν τους αγαπημένους τους.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα έχετε περισσότερη δουλειά και υποχρεώσεις. Για τις γυναίκες, μια φιλική σχέση θα αποτελέσει την αφορμή για επαφές μέσω διαδικτύου, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις.
Οι άνδρες των τριών αυτών ζωδίων θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, επειδή σήμερα δεν θα είναι η καλύτερη ημέρα για αυτούς. Προσοχή στα απρόοπτα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα ηρεμήσετε σχετικά με κάποιο ζήτημα που πρόσφατα ήταν πηγή άγχους και έντασης για εσάς. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα για τις γυναίκες, που θα δείξουν πού, πώς και με ποιον έχουν κάνει λάθη. Οι άνδρες σήμερα θα έχουν περισσότερες υποχρεώσεις ή δουλειές, που θα σχετίζονται με την οικογένειά τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Τη Δευτέρα θα προκύψουν σημαντικά καθήκοντα και υποχρεώσεις που θα σχετίζονται με παιδιά ή συγγενείς, για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων. Είναι πιθανό να λάβετε διάφορα νέα ή να συμβούν σημαντικά γεγονότα που θα έχουν σχέση με αυτούς. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά πράγματα για το σπίτι σας, να κανονίσετε διάφορα ραντεβού, να κάνετε μικροεπισκευές και άλλα. Μπορεί να χαρείτε με κάποια αγορά ή ένα απόκτημα. Σήμερα μπορείτε να περιμένετε νέα ή προτάσεις, από κάποιον που ανήκει στον φιλικό ή επαγγελματικό σας κύκλο.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75