αστρολογος προβλεψεις 24/07 Κυριακή

imerisies-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

 

Κυριακή 24 Ιουλίου σήμερα, μία ακόμη Κυριακή μας χωρίζει από τον Αύγουστο. Ωστόσο πολλοί σήμερα θα πρέπει να εργαστούν ή να ασχοληθούν με επαγγελματικά θέματα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη της νέας εβδομάδας.
Η μέρα θα φέρει αρκετές επιτυχίες στον επαγγελματικό ή επιχειρηματικό τομέα, σε σχέση με δραστηριότητες και σχέδια που έχετε ήδη οργανώσει. Όμως δεν θα είναι μια παραγωγική μέρα για να κάνετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου. Ακόμη κι αν είναι απαραίτητο να γίνουν, να έχετε υπόψιν σας ότι δεν θα καταλήξετε σε συμφωνία.

 

Δύσκολη θα είναι η μέρα σήμερα και για κληρονομικά θέματα, αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση τέτοιου περιεχομένου με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Ενδέχεται να υπάρχει μια καθυστέρηση, αποτυχία ή άλλο δυσάρεστο αποτέλεσμα, όσο αφορά κάποιες προσδοκίες σας που ενέχουν έναν άντρα.

tarw-zwdia

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να αναμένουν μια έκπληξη για σήμερα.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων δεν αποκλείεται να βρεθούν σε κάποια δυσάρεστη θέση, εξαιτίας μια διαφωνίας ή μιας σύγκρουσης με ανεξέλεγκτη εξέλιξη.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων θα είναι καλοί να περάσουν τη σημερινή μέρα στο σπίτι, για να ξεκουραστούν και να περάσουν χρόνο με την οικογένειά τους. Αυτό θα σας φορτίσει με αρκετή ενέργεια, που θα σας φανεί απαραίτητη την εβδομάδα που έρχεται.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, αυτή η Κυριακή θα είναι μέρα δουλειάς. Επειδή θα έχετε πολλά να κάνετε, φροντίστε να διατηρήσετε μια καλή οργάνωση στο πρόγραμμά σας.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων θα λάβουν σήμερα κάποιες σημαντικές ειδήσεις, πληροφορίες ή μια πρόταση. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και δυναμική η σημερινή μέρα, με πολλά γεγονότα.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων θα έχουν μια αποδοτική μέρα με επιτυχίες, ειδικά αν έχετε ήδη βάλει σε καλή σειρά αυτά που πρέπει να κάνετε. Σήμερα θα έχετε και μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιδέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή μέρα θα είναι σημαδιακή για εσάς. Θα οργανώσετε την εβδομάδα που έρχεται και να είστε προετοιμασμένοι για πολύ σημαντικές στιγμές που θα βιώσετε μέσα σε αυτήν!
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων θα έχουν σήμερα ένα αίσθημα θλίψης, απογοήτευσης, μοναξιάς ή παρανόησης. Επειδή αυτά τα συναισθήματα δεν θα έχουν κάποια βάση και θα χάσετε τον χρόνο σας βυθισμένες σε αυτά, η πρόταση είναι να βγείτε από το σπίτι και να βρεθείτε στη φύση ή να συναντήσετε φιλικά σας άτομα.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα κάνουν κάποια συζήτηση ή συμφωνία με ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

 

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα είναι καλό να μην πάρουν πολύ στα σοβαρά τις υποσχέσεις, τις πληροφορίες αλλά και τα κουτσομπολιά που θα ακούσουν σήμερα – ακόμα κι αν θα ήθελαν να ισχύουν…
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα βρεθούν σε μια συνάντηση ή συνάθροιση που θα αφορά ένα αγόρι ή έναν άντρα. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια συζήτηση με έναν άντρα, που θα αφορά μια δέσμευση για την εβδομάδα που έρχεται.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων θα κάνουν μια συζήτηση με ένα παιδί ή εγγόνι τους, είτε θα έχουν μια συνάντηση που θα το αφορά.
Να αναμένετε ένα γεγονός που θα κάνει τη σημερινή σας ημέρα ιδιαίτερη ή ενδιαφέρουσα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66