αστρολογος προβλεψεις 25/02 Σάββατο

αστρολογος προβλεψεις 25/02 Σάββατο

Το εορταστικό τριήμερο της τελευταίας Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας αρχίζει σήμερα, γι’ αυτό φροντίστε όλοι να διασκεδάσετε, να ξεκουραστείτε αλλά και να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Πολλοί σήμερα θα θελήσουν να οργανώσουν τα σχέδια και τις δράσεις τους που αφορούν τις οικονομικές υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις τους. Η μέρα ενδείκνυται για να κάνετε αγορές, αλλά μόνο όσες είναι ήδη υπολογισμένες και καταγραμμένες στον προσωπικό ή τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό!

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι νεαρές γυναίκες ευνοούνται για να κάνουν τα ταξίδια και τις μετακινήσεις τους, όπως ευνοούνται και όλες οι επαφές με γυναίκες που διαμένουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Ίσως σήμερα να έχετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με μια γυναίκα που θα ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα θέλουν να κάνουν κάποια επιπλέον έξοδα ή θα τους προκύψουν έκτακτες δαπάνες. Να είστε όμως προσεκτικοί στις οικονομικές σας συνδιαλλαγές με άτομα που έχουν μια τάση προς την υπερβολή.
Να αναμένετε ένα ευχάριστο γεγονός ή είδηση που θα αφορά ένα μωρό ή ένα παιδί. Παράλληλα δεν αποκλείεται να σας εκπλήξει η αποκάλυψη ενός μυστικού που δεν είχε μοιραστεί μαζί σας το ταίρι σας – εκούσια ή ακούσια. Το μυαλό σας θα γεμίσει με αμφιβολίες και υποψίες, που θα φύγουν μόνο μετά από μια ειλικρινή συζήτηση.
Ίσως να έχετε μια απρόβλεπτη ή μια μυστική συνάντηση, που θα την έχει κανονίσει ένα άτομο του περιβάλλοντός σας.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχετε μια μέρα ξεκούρασης και επαναξιολόγησης γεγονότων που συνέβησαν πρόσφατα.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα έχουν οικονομικές συνδιαλλαγές με άτομα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος. Οι άντρες θα ολοκληρώσουν μια μεγάλη οικονομική συνδιαλλαγή ή σημαντική συμφωνία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα έχετε μια επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα ημέρα. Ίσως να λάβετε κάποιο σημαντικό έγγραφο ή κάποιου είδους κέρδος.
Η μέρα είναι ιδανική για να διευθετήσετε περιουσιακά θέματα ή αγορές ακριβών ειδών. Η τύχη θα σας χαμογελάσει στη διάρκεια αυτής της μέρας.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα βιώσετε κάποιες εντάσεις, διαφωνίες ή συγκρούσεις κυρίως με γυναίκες, εξαιτίας διαφορετικών απόψεων και εμποδίων στη σχέση σας.
Δεν αποκλείεται να χάσετε κάτι σημαντικό ή πολύτιμο για εσάς.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα πρέπει να προσέξουν τις αντιδράσεις τους και να ελέγχουν τα συναισθήματά τους. Οι άντρες θα δεχθούν μια έκπληξη.