αστρολογος προβλεψεις 25/04 Τρίτη

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

αστρολογος προβλεψεις 25/04 Τρίτη

Σήμερα Τρίτη, η μέρα απαιτεί μεγαλύτερη συγκέντρωση και υπευθυνότητα. Τα καθήκοντά σας θα είναι περισσότερο σχετικά με την οικογένειά σας, με πληρωμές ή υποχρεώσεις. Κάποιο ρόλο θα παίξουν και οι σχέσεις με τη μητέρα σας, τη γιαγιά σας ή κάποια άλλη γυναίκα, πιθανότατα μεγαλύτερη από εσάς.

Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες επαφές με φίλους ή στενές γνωριμίες. Θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, ειδικά αν έχετε την προσδοκία να διασκεδάσετε, να συναντήσετε συμπαθητικούς ανθρώπους και άλλα.

 

Πολλοί θα έχετε την ιδέα να ευχαριστήσετε ένα παιδί, ένα εγγόνι ή μια έγκυο γυναίκα, αλλά σκεφτείτε καλά πριν πραγματοποιήσετε αυτή την ιδέα. Το ότι κάτι είναι καλό για εσάς, δεν σημαίνει ότι είναι καλό και για τους άλλους. Μικρές συναισθηματικές αδυναμίες μπορεί να προκύψουν σήμερα, για κορίτσια και νεαρές γυναίκες.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα έχετε έγνοιες, που θα σας φαίνονται υπερβολικά σοβαρές, δραματικές έως και τραγικές. Μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα υγείας, να είστε οξύθυμοι ή εύθικτοι ή να ξοδέψετε χρήματα σε άχρηστα αντικείμενα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα φέρνει πολλές συναντήσεις και επαφές, ανταλλαγή πληροφοριών, γραμμάτων, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εγγράφων και άλλων. Σήμερα θα βιώσετε διάφορες εκπλήξεις, αλλά δεν είναι πιθανό να είναι δυσάρεστες για εσάς. Αυτό που επίσης προβλέπεται, είναι να λάβετε μια απροσδόκητη πρόσκληση ή πρόταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου να είστε προσεκτικοί στη δουλειά σας, γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν επιπλοκές, προβλήματα, καθυστερήσεις, ακόμη και κάποιου είδους απώλειες. Για κάποιους από εσάς, αυτό μπορεί να είναι σημάδι ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές, είτε στον τρόπο που δουλεύετε ή στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η σημερινή μέρα προμηνύεται ευνοϊκή, για καθυστερήσεις σημαντικών πληροφοριών ή εγγράφων για εσάς.

Μια αρκετά αντικρουόμενη μέρα περιμένει εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων. Μια ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας μπορεί να κερδίσετε ή και να χάσετε – όλα θα εξαρτηθούν από την καθαρότητα των πράξεών σας. Αποφύγετε υποκριτικούς ή διεφθαρμένους ανθρώπους και μην υποχωρήσετε με σχόλια που μπορεί να μεταφραστούν με τρόπο άβολο για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera