αστρολογος προβλεψεις 25/07 Δευτέρα

astrologia-planitis-ploytwnas

 

Έφτασε η Δευτέρα 25 Ιουλίου, η αρχή της τελευταίας εβδομάδας και αυτού του μήνα. Σήμερα θα σας φανεί λίγο δύσκολο να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα πράγμα και μόνο. Γι’ αυτό θα δυσκολευτείτε λίγο με τις υποχρεώσεις του σπιτιού, τις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει προς τους αγαπημένους σας ή προς τα ακίνητά σας.

 

Σήμερα ενδέχεται να δεχθείτε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, μήνυμα, γράμμα ή δέμα.
Σε κάποιους ίσως προκύψει μια σύγκρουση με συγγενείς ή συνεργάτες που βρίσκονται σε απόσταση, και θα αφορά περιουσία, υλικά αγαθά, εξοπλισμό ή κάτι ανάλογο.
Μια έκπληξη ωστόσο είναι πιθανόν να προκύψει, από έναν άντρα συγγενή σας.

tarw-zwdia

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα νιώθουν κάποια πίεση για αδιευκρίνιστο λόγο. Καλό θα είναι να είστε πιο προσεκτικοί απ’ όσο συνήθως, γιατί είναι μια ιδιόμορφη μέρα.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, είναι πιθανό να έρθουν αντιμέτωπες με άτομα άδικα ή ύπουλα που θα εκδηλώσουν υποκρισία και μοχθηρία με ποικίλους τρόπους.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, θα καταφέρουν σήμερα να επιλύσουν ένα πρόβλημα ή να έχουν καθαρότερη οπτική σε ζωτικά θέματα. Αυτή είναι μια μέρα που θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε για μια υπόθεσή σας.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα πάρουν χαρά για κάποια χρήματα ή για μια οικονομική επιτυχία. Γενικά η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα λάβουν κάποιες ειδήσεις που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα, και αυτή η μέρα θα μείνει αξιομνημόνευτη γι’ αυτό το γεγονός.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα έχουν κάποιες οικογενειακές συζητήσεις ή συναντήσεις. Πολλοί βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας ή ανυπομονησίας για ένα σημαντικό γεγονός οικογενειακής φύσεως.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα αντιπαθές άτομο. Είναι ένα άτομο που έχει αρνητική γνώμη για εσάς, πιθανώς από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, σήμερα ενδέχεται να λυπηθείτε για ένα γεγονός του παρελθόντος, ένα λάθος ή μια παράλειψη.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων, θα μετάσχουν σε μια συζήτηση ή θα ακούσουν σημαντικές ειδήσεις που θα αφορούν μια γυναίκα.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο στους φίλους σας. Η επικοινωνία σας μαζί τους θα γίνει με διαφορετική μορφή και σε διαφορετικό χρόνο. Δεν αποκλείεται σήμερα να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες ή επαφές, που όμως θα προκύψουν εντελώς φυσικά.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, να αναμένουν χρήματα ή ειδήσεις οικονομικής φύσεως, είτε κάποια έγγραφα.
Η μέρα θα είναι επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα για τους άντρες των τριών ζωδίων.

zwdia-66