αστρολογος προβλεψεις 25/07 Τρίτη

astrologia-planitis-ploytwnas

αστρολογος προβλεψεις 25/07 Τρίτη

Σήμερα, το επίκεντρο της προσοχής σας θα είναι η οικογένεια και οι στενοί συγγενείς σας. Αυτό το σχέδιο θα έχει διάφορα αποτελέσματα. Μπορεί να είναι απροσδόκητο, απρόβλεπτο ή ασαφές ως μελλοντική εξέλιξη. Μην βιαστείτε να αντιδράσετε, επειδή τα πάντα τώρα εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.

Σήμερα αποφύγετε σημαντικές συνομιλίες ή λύσεις, που σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ένα ταξίδι εκτός πόλης ή χώρας. Η μέρα θα είναι κατάλληλη για επαφές ή για οικονομικές σχέσεις, με άτομα από κοντά και μακριά.

 

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Ν Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η ημέρα προμηνύει απροσδόκητες συναντήσεις, επαφές ή συγκεντρώσεις. Θα πρέπει να σκεφτείτε μια παλιά ή νέα γνωριμία. Οι άνδρες μπορεί να κερδίσουν ένα μικρό χρηματικό ποσό ή να πάρουν χρήματα από την εργασία τους, το κράτος, την τράπεζα και άλλα.

zwdia-66

Μια επιτυχημένη και συναρπαστική μέρα περιμένει εκείνους που γεννηθήκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω. Σήμερα παρακολουθήστε και θυμηθείτε τα όνειρά σας. Οι γυναίκες θα φροντίσουν άγνωστους ή δύσκολους ανθρώπους. Είναι πιθανό να συγκρουστείτε με κάποιον που σας αντιπαθεί ή έχει μερικές προκαταλήψεις… Οι  άνδρες μπορεί να έχουν κάποιο λόγο για να χαρούν, με ένα γεγονός που θα αφορά τις προσωπικές ή φιλικές τους σχέσεις.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να περιμένετε κάποια γεγονότα που θα έρθουν και θα προκαλέσουν θετικά συναισθήματα. Ό,τι κάνετε σήμερα, θα σας φέρει επιτυχία τις ερχόμενες μέρες ή εβδομάδες. Για τις γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων, ο γάμος και η οικογένεια θα είναι στο προσκήνιο. Θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Είναι πιθανό να συναντηθείτε με συγγενείς ή να συμμετέχετε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Για τους άντρες, θα είναι μια ημέρα γεμάτη αδιέξοδα και διαλείμματα. Θα είναι σημαντικό για εσάς να παρακολουθείτε τους ανθρώπους και τα γεγονότα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η σημερινή μέρα θα προσφέρει ευνοϊκές ευκαιρίες για όσους γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων. Αυτές οι ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν στην επίλυση οικιακών προβλημάτων ή ζητημάτων που σχετίζονται με περιουσία, δεσμεύσεων και υποχρεώσεων. Σήμερα μπορεί να πάρετε την απόφαση να κάνετε κάποια αγορά ή βελτίωση στο σπίτι σας. Η μέρα φέρνει καλύτερες πωλήσεις ή κέρδη στη δουλειά σας, στην επιχείρησή σας, στις συμβάσεις σας με πελάτες, συνεργάτες και άλλα. Σήμερα μπορεί να μάθετε κάποια νέα που θα σχετίζονται με ένα γεγονός ή με κάποια αλλαγή στην οικογένεια μιας γυναίκας.

zodia-zvdia-75