αστρολογος προβλεψεις 25/08 Πέμπτη

imerisies-26214

αστρολογος προβλεψεις

Πέμπτη 25 Αυγούστου σήμερα, και ο καιρός αρχίζει να αλλάζει. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι μας προσεγγίζει το φθινόπωρο;

Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ σημαντική για πολλούς από εσάς. Κατ’ αρχήν, θα υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες και επιτυχείς εξελίξεις στις επαφές σας και τα σχέδιά σας για σήμερα.
Να αναμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες ειδήσεις που θα λάβετε από μακριά.

 

Θα σας απασχολήσουν σήμερα κάποια οικονομικά θέματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες διαφορετικών γενεών: μητέρας με γιο, πατέρα με κόρη, παππού με εγγονή κ.λπ.
Σήμερα θα χρειαστεί να αναβληθεί μια συνάντηση ή μια επίσκεψη, και αυτό θα είναι προς όφελός σας ή θα ικανοποιεί τα δικά σας συμφέροντα.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα εκπλαγούν από κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις. Αυτές θα αφορούν ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα, κατά πάσα πιθανότητα του συγγενικού σας κύκλου.
Θα ήταν καλό για εσάς να αποφύγετε σήμερα τις συγκεντρώσεις και τον πολύ κόσμο.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε επιτυχία στην εργασία ή την επιχείρησή σας. Θα λάβετε αναγνώριση, ανταμοιβή ή νέες προοπτικές, επειδή θα εκτιμηθεί ο επαγγελματισμός σας.
Σήμερα θα προκύψει κάποια παρεξήγηση στον ερωτικό τομέα.
Τους άντρες εκπροσώπους αυτών των τριών ζωδίων, τους αναμένει σήμερα μια δέσμευση που θα αφορά τις οικιακές συσκευές, στο δικό τους σπίτι ή σε άλλο που τους ανήκει.

αστρολογος προβλεψεις

zwdia shmera

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε μια συζήτηση ή μια υποχρέωση που θα αφορά ένα παιδί ή ένα εγγόνι σας.
Θα είναι μια μέρα με επιτυχία, αν εργαστείτε με παιδιά ή έχετε υποχρεώσεις που αφορούν παιδιά.
Σήμερα προσδοκάτε για κάποιες συναντήσεις με φίλους ή κάποιες συζητήσεις σε μια συνάθροιση.

Όσοι είναι γεννημένοι υπό το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα τους περιμένουν νεύρα και θυμός. Αυτό θα σχετίζεται με ένα ταξίδι, μια μετακίνηση ή άτομα που διαμένουν μακριά.
Να αναμένετε να λάβετε κάποιο μικρό χρηματικό ποσό σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia