αστρολογος προβλεψεις 26/02 Κυριακή

αστρολογος προβλεψεις 26/02 Κυριακή

Κυριακή και τελευταία Απόκρια σήμερα, παντού επικρατεί κέφι και χαρά με την οικογένεια σε πρωταγωνιστικό ρόλο! Θα έχετε όλοι πολλές ευκαιρίες για να δείτε τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες δεσμεύσεις που θα αναλάβετε, προς έναν άντρα της οικογένειάς σας. Ωστόσο το σύμπαν σας καλεί όλους να ξεκαθαρίσετε τις ντουλάπες σας και να χαρίσετε όσα ρούχα και άλλα πράγματα δεν χρησιμοποιείτε.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αναμένονται κάποιες εκπλήξεις στη διάρκεια της ημέρας, από διάφορους κύκλους της κοινωνικής σας ζωής. Ίσως να υπάρξει και κάτι ιδιαίτερο, που θα σας κάνει τη μέρα αλησμόνητη.
Αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεστε στη μελέτη μιας ιδέας ή μιας πρότασης, πριν να δώσετε την τελική σας απάντηση.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα έχουν αρκετές υποχρεώσεις που θα αφορούν ταξίδια, μετακινήσεις και άτομα από άλλες περιοχές. Αν λάβετε εσείς μια πρόσκληση για ένα ταξίδι, θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά…
Όσοι εργάζονται σήμερα, να αναμένουν νέες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στις σχέσεις τους με συναδέλφους ή συνεταίρους. Να είστε προσεκτικοί με ό,τι αφορά έγγραφα και μην βιαστείτε να αντιδράσετε στην πρόκληση κάποιου που θα αφορά μια εξαπάτηση.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, να είστε προσεκτικοί σήμερα με ό,τι αφορά χρήματα. Ίσως να προκύψουν κάποια προβλήματα οικονομικής φύσεως. Αποφύγετε προς το παρόν διαπραγματεύσεις, που ενέχουν την είσπραξη ή την αποστολή χρημάτων.

zwdia shmera

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ίσως να σας ανησυχήσουν σήμερα κάποια οικονομικά θέματα. Ενδέχεται να ακούσετε κάποιες ειδήσεις που να αφορούν χρήματα ή να συνειδητοποιήσετε ότι ξεχάσατε να κάνετε κάποιες υποχρεωτικές πληρωμές. Διευθετήστε τα το συντομότερο δυνατόν.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε εκπλήξεις! Ακόμη κι αν δεν σας φανούν όλες ευχάριστες αρχικά, να ξέρετε ότι έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη ζωή σας. Γι’ αυτό μην βιαστείτε να αντιδράσετε αρνητικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις