αστρολογος προβλεψεις 26/03 Κυριακή

angels

αστρολογος προβλεψεις 26/03 Κυριακή

Σήμερα κάποιοι από εσάς θα ικανοποιήσετε την τεμπελιά σας και άλλοι θα ψάξετε την τύχη σας ή άλλες δραστηριότητες εκτός σπιτιού. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για ρομαντικές συναντήσεις, ειδικά αν ανάμεσά σας υπάρχει και κάτι άλλο: δουλειά, συμμετοχή σε κάποιο οργανισμό, μία καμπάνια, ένας σύλλογος και άλλα.

Κάποια αγόρια και νεαροί άνδρες πιθανόν να έχουν μπελάδες, που θα δημιουργηθούν όμως από δικό τους φταίξιμο ή λάθος. Σήμερα κρατήστε μυστικά, προσωπικές πληροφορίες και ιδιωτικά έγγραφα. Να είστε προσεκτικοί με αυτά που μοιράζεστε με τους άλλους καθώς και με τα πρόσωπα με τα οποία τα μοιράζεστε.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια για τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες αν αυτά σχετίζονται με αναψυχή, τουρισμό και συναντήσεις με συγγενείς και φίλους. Η προσοχή σας σήμερα θα είναι στραμμένη σε μεγάλο βαθμό σε ένα παιδί – ή παιδιά – ή σε εγγόνι. Θα έχετε συζητήσεις για θέματα σχετικά με χρήματα, οικονομικά έγγραφα ή θα λάβετε χρήματα μέσω κάποιου εγγράφου, ταχυδρομικής εντολής ή μεταφοράς από τραπεζικό λογαριασμό.
Οι άντρες άνω των 35 θα προτιμήσουν να περάσουν τη μέρα στο σπίτι, με τις δραστηριότητες που τους ευχαριστούν.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα είναι μια θετική μέρα, με ενδιαφέροντα γεγονότα και καταστάσεις στο χώρο εργασίας σας αν εργάζεστε σήμερα.
Οι νεαρές γυναίκες θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν ένα δώρο ή κάποιο άλλο κέρδος. Υπάρχει η πιθανότητα να προκύψει ένα σημαντικό γεγονός ή μια συνάντηση, που σχετίζεται με ένα κορίτσι, μια νεαρή γυναίκα, μια κόρη και λοιπά.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχοου  θα έχουν προγραμματισμένες επαφές με φίλους. Υπάρχει η πιθανότητα να πάρετε χρήματα ή να επιλύσετε με τρόπο που σας ευνοεί, ένα οικονομικό πρόβλημα. Σήμερα ακολουθήστε τα γεγονότα και τα σχόλια, που θα σας συνδέσουν με τα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα έχετε έγνοιες σχετιζόμενες με άτομα που ζουν σε άλλη τοποθεσία. Υπάρχει η πιθανότητα να προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας ή κάποιου είδους ανησυχία. Σήμερα, κάποιο δυσάρεστο γεγονός ή κατάσταση θα διαρκέσει λίγο. Μην επιβαρύνεστε νοερά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera