αστρολογος προβλεψεις 26/05 Παρασκευή

imerisies-3314

αστρολογος προβλεψεις 26/05 Παρασκευή

Η σημερινή Παρασκευή θα είναι μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις για όλους, διαφορετικές για τον καθένα ατομικά αφού θα αφορούν διαφορετικές πτυχές της ζωής του. Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να αποφύγετε συγκρούσεις που ενδέχεται να προκύψουν στο περιβάλλον σας, ενώ θα χρειαστεί ίσως να ηρεμήσετε άτομα που θα εμπλακούν σε κάποια φιλονικία. Πρόκειται να πάρετε μια απόφαση ή να δώσετε μια μεγάλη υπόσχεση σε κάποιον φίλο.

Οι γυναίκες άνω των 35 ετών σήμερα θα έχουν ενδείξεις ότι μπορούν να καθησυχάσουν τη σκέψη τους, σε σχέση με κάποιες σοβαρές ανησυχίες που είχαν τις τελευταίες ημέρες. Υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν κάποια σημαντικά γεγονότα, που θα εμπλέκουν μια γυναίκα γεννημένη στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, έχετε μπροστά σας μια ιδιόρρυθμη μέρα. Φροντίστε να περάσετε τις ειλικρινείς σας προθέσεις και τις κινήσεις σας με τόσο ξεκάθαρο τρόπο που να γίνουν αποδεκτές, γιατί σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε σοβαρά προβλήματα. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ειδικά αν αφορούν τη διεκπεραίωση συγκεκριμένης υποχρέωσης ή κάποιας επιχείρησής σας.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω να αναμένετε σήμερα διαφόρου τύπου συναντήσεις ή συγκεντρώσεις. Αρκετές από αυτές θα είναι σχετικές με παιδιά και νεαρά άτομα. Να είστε προετοιμασμένοι για την πιθανότητα να υπάρξει ένα θέμα υγείας σε κάποιο μέλος της οικογενείας σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα προμηνύει προβλήματα στο σπίτι, ακόμη και συζητήσεις που θα αφορούν τα περιουσιακά σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Σήμερα θα προκύψουν αφορμές για να πάρετε κάποιες χαρές, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζονται με χρήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα μπορεί να αναλάβετε διάφορες υποχρεώσεις με κάποιον άντρα από την οικογένειά σας. Επίσης, θα υπάρξουν επαφές με κάποια γυναίκα, η οποία πιθανότατα ζει σε άλλη κατοικία. Για τους άντρες άνω των 35 ετών, η μέρα προμηνύει επείγουσες οικογενειακές υποχρεώσεις. Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες σήμερα θα πρέπει να είναι προσεκτικές με τα προσωπικά τους αντικείμενα και τις υποσχέσεις που θα δώσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75