αστρολογος προβλεψεις 26/06 Δευτέρα

αστρολογος προβλεψεις 26/06 Δευτέρα

Τη Δευτέρα πολλοί θα προβούν σε σοβαρές πράξεις και αποφάσεις, σχετικές με χρήματα ή οικονομικά έγγραφα. Οι άντρες κάτω των 35 ετών να περιμένουν ενδιαφέροντα γεγονότα και εμπειρίες.

Σήμερα να περιμένετε την εξέλιξη γεγονότων ή την υλοποίηση των υποσχέσεών σας, από ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε κοινά επαγγελματικά συμφέροντα. Είναι πιθανή μια συγκέντρωση, που θα σχετίζεται με κάποια γενέθλια ή κάποια άλλη σημαντική εορτή.

 

Η σημερινή μέρα ενδέχεται να είναι επιτυχημένη για αυτούς που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Μπορεί να σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία ή να έχετε τύχη σε μια σημαντική στιγμή ή να λάβετε μια έκπληξη από κάποιο πρόσωπο που δεν ανήκει στον συγγενικό σας κύκλο. Είναι πιθανό να εκπλαγείτε λαμβάνοντας ένα μικρό ποσό χρημάτων ή ένα δώρο. Η σημερινή μέρα μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα σημαντική για την ερωτική ζωή πολλών από εσάς.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω τα προβλήματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα δεν θα είναι τυχαία. Η μοίρα θα σας δώσει ένα σημάδι, για τα πράγματα που δεν έχουν θέση στη μελλοντική σας ζωή – και θα αφορά άτομα, δουλειά, σχέδια και ούτω καθεξής. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπορέσετε να αισθανθείτε και να ερμηνεύσετε σωστά τα σημάδια του πεπρωμένου. Ίσως σήμερα να λάβετε νέα από μακριά, που θα σχετίζονται με κάποια από τις προσδοκίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου να περιμένετε συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους. Η σημερινή θα είναι μια μέρα γεμάτη συναισθήματα και για το λόγο αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς. Θα λάβετε κάποια νέα που περιμένατε. Σε γενικές γραμμές θα έχετε μια ενδιαφέρουσα και δυναμική μέρα με διαφορετικές συναντήσεις, τόσο από κοντά όσο και μέσω διαδικτύου, τηλεφωνικές επαφές, ταξίδια και τα λοιπά.

zodia-zvdia-75

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα μπορεί να χρειαστεί να είστε περισσότερο επιθετικοί και ασυμβίβαστοι σε θέματα που αφορούν οικονομικές υποθέσεις και υποχρεώσεις. Θα έχετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες γνωριμίες με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή από κρατικά, τραπεζιτικά και άλλα ιδρύματα. Σήμερα, διάφορα γεγονότα θα σας προκαλέσουν να επιστρέψετε στο παρελθόν σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις