αστρολογος προβλεψεις 26/06 Κυριακή

 

Η τελευταία Κυριακή και αυτού του μήνα ξημέρωσε, ευτυχώς με χαμηλότερες θερμοκρασίες από τις προηγούμενες μέρες. Εξίσου δροσερότερο κλίμα φαίνεται να επικρατεί και στις προβλέψεις της ημέρας.
Η μέρα σήμερα θα είναι λίγο ιδιαίτερη, καθώς θα κληθείτε να διαθέσετε την ενέργειά σας αλλά και χρόνο, στο να βοηθήσετε ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Το άτομο αυτό βιώνει μια δυσκολία που μπορεί να αφορά κάποιες σημαντικές εξετάσεις, μια δοκιμασία ή κάποια ιδιαίτερη δημόσια εμφάνιση.

 

Επίσης σήμερα ενδέχεται να λυπηθείτε ή να απογοητευθείτε από ειδήσεις που θα ακούσετε, και θα αφορούν μια γυναίκα γεννημένη στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.
Ειδήσεις θα ακούσετε ή συζητήσεις θα γίνουν και για κάποιο πρόβλημα που φαίνεται να έχει προκύψει στο οικογενειακό περιβάλλον ενός συγγενή σας ή ενός φίλου σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα είναι συνετό για εσάς να αποφύγετε διαφωνίες ή συγκρούσεις. Ο κύριος λόγος για αυτή τη συμβουλή, είναι γιατί θα ενταθούν συναισθήματα και δεν θα μπορείτε να τα ελέγξετε, και θα ειπωθούν λόγια που δεν θα μπορούν να ξεχαστούν εύκολα.
Επίσης σήμερα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για εντάσεις, ειδικά μέσα στον κύκλο των στενών σας φίλων.

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα σήμερα επιφυλάσσει για εσάς κάποιες πολύ ιδιαίτερες επιτυχίες και θα σας δώσει ικανοποίηση. Αυτό όμως θα είναι απόρροια δικών σας πράξεων και μόνο, που έχετε κάνει εδώ και καιρό.
Σήμερα θα καταφέρετε να διανθίσετε σε μεγάλο βαθμό τις αρχικές σας προσδοκίες ή υποσχέσεις που έχετε δώσει σε ένα ιδιαίτερο άτομο. Εσείς ή ένα άλλο άτομο του στενού σας κύκλου, θα λάβετε κάτι που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, και θα αφορά ένα δώρο ή ένα απρόσμενο κέρδος.

zwdia shmera

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να αναμένετε να απασχοληθείτε με κάτι που θα αφορά την ικανοποίηση των παιδιών σας ή των εγγονιών σας. Εσείς σύντομα αναμένετε να λάβετε ή να στείλετε κάποια χρήματα.
Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας εθελοντικά ή να μετάσχετε σε μια φιλανθρωπία.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα τη μέρα σας θα μονοπωλήσει η ερωτική σας ζωή. Ενδέχεται να σας γίνει μια πολύ σοβαρή πρόταση ή να δεχθείτε μια πρόσκληση, είτε να απευθύνετε εσείς κάτι από τα δύο. Μια ενδιαφέρουσα σχέση αναμένεται να αναπτύξετε σήμερα, με ένα άτομο γεννημένο στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

zwdia - love