αστρολογος προβλεψεις 26/07 Τρίτη

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

 

Τρίτη 26 Ιουλίου σήμερα. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα που η τύχη ενδέχεται να σας χαμογελάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να την καταγράψετε ως πολύ ιδιαίτερη στο ημερολόγιό σας!
Πολλοί σήμερα αναμένεται να πάρουν χαρά, από ένα γεγονός ή μια επιτυχία που θα ενέχει ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα.
Θα λάβετε ειδήσεις ή πληροφορίες για μια συνάντηση ή συζήτηση που θα αφορά έναν άντρα γεννημένο υπό το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Οι νεαρές γυναίκες θα έχουν μια πολυάσχολη μέρα, που θα εμπλέκει τόσο θέματα του σπιτιού όσο και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα ασχοληθούν με δραστηριότητες που θα αφορούν ένα παιδί ή ένα εγγόνι τους. Δεν αποκλείεται να μάθετε κάποια νέα για μια εγκυμοσύνη ή μια γέννα.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων, ενδείκνυται να κάνουν σήμερα αλλαγή κατοικίας ή αλλαγές μέσα στο σπίτι τους. Η μέρα είναι γενικά ιδανική για την επίλυση θεμάτων που αφορούν ακίνητα και την διευθέτηση εγγράφων επί αυτών.
Καλό θα είναι ωστόσο να αποφύγετε να εξαπατήσετε κάποιο άτομο. Θα αποβεί μοιραίο με κάποια απώλειά σας, μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

tarw-zwdia

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα πάρετε χαρά ή θα ηρεμήσετε για κάποια σημαντικά θέματα, δεσμεύσεις ή δράσεις σας. Είναι πιθανό επίσης να γιορτάσετε ένα ιδιαίτερο γεγονός.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων θα νιώσουν ελπίδα για κάποια άμεση επιτυχία, ένα κέρδος ή θετικές εξελίξεις.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα όνειρο ή ένα όραμα που θα ενέχει έναν συγγενή ή φίλο που έχει πεθάνει. Η σημερινή μέρα θα είναι κάτι σαν μέρα μνήμης, και θα είναι καλό για εσάς να επισκεφθείτε ένα κοιμητήριο.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν είστε γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να αναμένετε ένα πολύ ενδιαφέρον τηλεφώνημα, μια συνάντηση ή μια πρόταση.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων ίσως παραστούν σε μια συγκέντρωση ή ίσως πάνε να εργαστούν σε κάποια δημοτική αρχή ή στέγη.
Περίπλοκη και κάπως δύσκολη θα είναι αυτή η μέρα για τους άντρες εκπρόσωπους αυτών των τριών ζωδίων. Κάντε τα βήματά σας με πολύ αργούς και προσεκτικούς ρυθμούς και – όπου είναι εφικτό – αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν χωρίς καμία δική σας παρέμβαση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα είναι καλό να προσέξουν την υγεία τους ενώ θα μετέχουν σε κάποιο άθλημα.
Για τις γυναίκες αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να πάρουν σοβαρές αποφάσεις ή να κάνουν σοβαρές αλλαγές.
Οι άντρες θα κληθούν σήμερα να εστιάσουν σε θέματα του γάμου ή της οικογένειάς τους. Θα υπάρξουν κάποιες αιτίες και κάποια γεγονότα επί αυτού…

zwdia-66