αστρολογος προβλεψεις 26/10 Τετάρτη

imerisies-28314-zvdia

αστρολογος προβλεψεις 26/10 Τετάρτη

Η μέρα σήμερα θα απαιτήσει από εσάς να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε ρεαλιστικά πώς θέλετε να είναι το άμεσο μέλλον σας. Μην φοβηθείτε να ονειρευτείτε και να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλήξετε σε πιο ενδιαφέρουσες ιδέες και εφαρμόσιμες σκέψεις.

Μην αρνηθείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας στα άτομα που βρίσκονται γύρω σας, και να είστε ειλικρινείς και ευγενικοί. Προσπαθήστε να αποφύγετε να δημιουργηθούν προβλήματα στο οικιακό περιβάλλον σας, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να επιλυθούν.

 

Σήμερα δείξτε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας και στα μέλη της οικογένειάς σας. Τολμήστε μάλιστα να εκφραστείτε ακόμη και τολμηρά.
Θα έχετε κάποιες ειδήσεις από συγγενείς σας που διαμένουν σε άλλη πόλη, οι οποίες θα αφορούν ένα επερχόμενο ταξίδι, μια πρόσκληση για επίσκεψη, είτε κάποιες πληροφορίες για μια μεταφορά ή αποστολή.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, ίσως σήμερα να έχουν μια ξαφνική κρίση άγχους ή φόβου για κάτι. Μην θορυβηθείτε, θα περάσει γρήγορα.
Σε γενικές γραμμές η μέρα προβλέπεται επιτυχής και αποδοτική, και όλα αναμένετε να εξελιχθούν όπως τα έχετε σχεδιάσει και όπως προσδοκάτε.
Το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξει μια ιδιαίτερη στιγμή, που θα την θυμάστε για καιρό!

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, να έχετε υπόψιν σας ότι η ψυχολογία σας σήμερα δεν θα είναι στα καλύτερά της. Το ευχάριστο είναι ότι αυτή η συναισθηματική κατάσταση δεν θα παραμείνει όλη τη μέρα. Θα σας μείνει αρκετός χρόνος ώστε να ανακτήσετε την ενέργεια και τη διάθεση για να περάσετε όμορφα.
Θα σας εκνευρίζουν εύκολα οι πράξεις και τα λόγια, ατόμων που δεν συμπαθείτε ή δεν γνωρίζετε πολύ καλά.

αστρολογος προβλεψεις 26/10 Τετάρτη

zwdia shmera

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να αναμένετε κάποιες ευχάριστες και αισιόδοξες εκπλήξεις.
Θα σας κάνει καλό να διατηρήσετε ανοικτό πνεύμα σε κάτι ιδέα ή πρόταση που θα φτάσει στο δρόμο σας.
Σήμερα τολμήστε να δοκιμάσετε την τύχη σας με ένα μικρό ποσό, σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

Για όσους ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή μέρα θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για εργασιακά και επιχειρηματικά θέματα. Θα σας προκύψει μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία για πρόσθετο εισόδημα, νέους πελάτες, συμφωνίες ή συμβόλαια.
Σήμερα θα παραστείτε σε μια συγκέντρωση ή θα κάνετε μια επίσκεψη που θα αφορά έναν νεαρό άντρα. Ίσως μάθετε για τη γέννηση ενός παιδιού ή κάποια άλλη σημαντική είδηση που θα αφορά ένα μωρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia