αστρολογος προβλεψεις 27/01 Παρασκευή

erwtikes-22314

αστρολογος προβλεψεις 27/01 Παρασκευή

Μια όμορφη Παρασκευή θα είναι η σημερινή, με πολλές ευτυχισμένες στιγμές όσο αφορά την αγάπη, με νέες γνωριμίες και κάποιες απρόσμενες συναντήσεις.

Φυσικά αν εσείς προτιμήσετε να μείνετε καθηλωμένοι στο σπίτι, βουτηγμένοι μέσα στις δουλειές ή την τακτοποίηση εγγράφων, όλα αυτά θα είναι λίγο δύσκολο να συμβούν.

 

Κάποιες εκπλήξεις αναμένουν σήμερα πολλούς από εσάς, οι οποίες θα έρθουν από άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.
Θα έχετε συναντήσεις ή τηλεφωνικές επαφές με φιλικά σας άτομα.
Σε γενικές γραμμές η μέρα θα φέρει επιτυχίες, ίσως και κάποιες ευκαιρίες για να νιώσετε ευτυχείς και ήρεμοι για ένα θέμα που σας απασχολούσε.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα είναι πιθανό να λάβουν χρήματα από απόσταση ή από μια πηγή πέρα από την εργασία τους. Παράλληλα ωστόσο, ενδέχεται να εκνευριστείτε για κάποια χρήματα ή οικονομικά έγγραφα.
Ευχάριστες ειδήσεις που θα ακούσετε, θα αφορούν ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.
Θα είναι καλό να μην συμπεριφέρεστε σήμερα σαν να είστε το κέντρο του κόσμου, και να μην αναμένετε την προσοχή και την αγάπη των πάντων στραμμένες πάνω σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα χαρείτε με κάποιες ειδήσεις, ένα τηλεφώνημα ή μια συνάντηση με έναν άντρα φίλο σας. Γενικότερα οι φίλοι θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας σήμερα.
Πολλοί θα έρθετε μπροστά σε μια σημαντική ευκαιρία ή ένα άνοιγμα της τύχης. Το σημαντικό είναι να έχετε ανοικτά τα μάτια και τα αφτιά σας για να το δείτε, ειδικά επειδή δεν είναι όλα τα ευχάριστα της ζωής σχετικά με τα χρήματα…

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σας προσεγγίζει ο χωρισμός ή η απομάκρυνσή σας από ένα συγκεκριμένο άτομο.
Σήμερα θα έχετε την τάση να είστε αρκετά απότομοι στην επαφή μας με άτομα που σπαταλούν τον χρόνο σας, που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση ή που σας χρησιμοποιούν.
Αν σχεδιάζετε να τελειώσετε κάτι ή να κάνετε μια αλλαγή, αυτή η Παρασκευή είναι η ιδανική μέρα.
Αν εμπλακείτε σε μια σημαντική οικογενειακή ή επαγγελματική συζήτηση, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ζημίας, απάτης ή εκμετάλλευσης.

zwdia-fotia

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα σας θα είναι συναισθηματικά δυσχερής. Αιτία γι’ αυτό θα είναι ο κακός σας ύπνος ή κάποια όνειρα που θα αφορούν ένα άτομο που δεν ζει πια.
Γενικότερα η μέρα θα διέπεται από ιδιόρρυθμες προαισθήσεις και προειδοποιήσεις που δεν θα επιδέχονται εξήγηση. Δεν αποκλείεται να βάζετε τα κλάματα εύκολα ή να έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε. Επειδή θα είναι έντονη η κυκλοθυμία μέσα στη μέρα, καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τα πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00