αστρολογος προβλεψεις 27/02 Δευτέρα

imerisies-7-7

αστρολογος προβλεψεις 27/02 Δευτέρα

Καθαρά Δευτέρα σήμερα, μέρα χαράς και οικογενειακής διασκέδασης!

Φροντίστε όλοι να επιβεβαιώνετε τα δρομολόγιά σας πριν ξεκινήσετε για κάποιο ταξίδι, έστω και μικρή μετακίνηση, γιατί ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές οι καθυστερήσεις.
Ευχάριστες ειδήσεις περιμένουν τους περισσότερους, για θέματα που θα αναπτερώσουν τις ελπίδες ή τις προσδοκίες τους.

 

Η μέρα ευνοεί τις συναντήσεις και επαφές με άτομα του φιλικού και του οικογενειακού κύκλου, που διαμένουν κοντά αλλά και μακριά σας.
Για τις γυναίκες άνω των 35 ετών, ίσως να υπάρξουν σήμερα κάποιες συναισθηματικές αναταραχές αλλά με θετική χροιά! Ευνοούνται τα φλερτ, οι περιπέτειες και κάθε είδους δραστηριότητες για δύο.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, αναμένονται κάποιες εκπλήξεις σχετικά με ένα κορίτσι του στενού οικογενειακού κύκλου. Δεν αποκλείεται να αφορά μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.
Ίσως σήμερα να ασχοληθείτε με τη διευκρίνιση θεμάτων που αφορούν περιουσιακά σας στοιχεία, ακίνητα, κληρονομιές και άλλα ανάλογα.
Διατηρήστε την καλή σας διάθεση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και μην μεγαλοποιήσετε καταστάσεις που είναι ασήμαντες. Αύριο θα έχουν ξεχαστεί όλα…

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν χρήματα – κατά πάσα πιθανότητα που θα εισπράξετε.
Προβλέπονται πολλές συναντήσεις ή επαφές με άτομα που ανήκουν σε άλλη εθνικότητα ή θρησκεία. Η αγάπη επίσης θα έχει σήμερα εξέχουσα θέση στο πρόγραμμά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, το πιο πιθανό είναι να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας έξω από το σπίτι, με άτομα του φιλικού ή του συγγενικού σας περιβάλλοντος.
Οι γυναίκες θα καταφέρουν σήμερα να λήξουν ένα θέμα που τους ταλαιπώρησε ή να σχεδιάσουν μια σημαντική αλλαγή. Οι άντρες θα έχουν θετικά αποτελέσματα σε όποια δραστηριότητά τους σχετίζεται με πολύ κόσμο ή πελάτες.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε θετικά συναισθήματα ειδικά προς τις γυναίκες του κύκλου σας. Ενδέχεται να πραγματοποιήσετε μια πολύ ευχάριστη συνάντηση ή επαφή.
Οι γυναίκες θα είναι εξαιρετικά περήφανες σήμερα για την εκπλήρωση ενός σημαντικού στόχου τους. Οι άντρες θα έχουν σήμερα αφορμές για να ξεκαθαρίσουν τους πραγματικούς φίλους τους από τους άσπονδους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera