αστρολογος προβλεψεις 27/03 Δευτέρα

beach_surrealism_surreal_shells_artwork_vladimir_kush_1478x1140_wallpaper_Wallpaper_1024x768_www.wall321.com

αστρολογος προβλεψεις 27/03 Δευτέρα

Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε διαφορετικές επαφές, με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον που ζουν ή εργάζονται μακριά ή ταξιδεύουν επί του παρόντος κάπου. Ιδιαίτερα σημαντικές θα είναι οι σχέσεις σας με παιδιά που δεν ζουν μαζί σας. Σήμερα θα έχετε καλούς λόγους, για να συζητήσετε ή να κάνετε πράγματα μαζί τους.

Θα είναι μία ευνοϊκή μέρα για οικονομικές δραστηριότητες, αλλά καλύτερα αφήστε τα ευχάριστα πράγματα να σας βρουν μόνα τους παρά να τα ψάξετε εσείς. Να είστε προσεκτικοί με τις αγορές σας σήμερα, προσέξτε την τιμή και την εγγύηση ποιότητας.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Δευτέρα θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη μέρα για όσους γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, οι οποίοι θα βιώσουν διάφορες ευνοϊκές καταστάσεις και τύχη. Σήμερα να περιμένετε την εξέλιξη μιας δίκης ή κάποιο έγγραφο σχετικό με μία επερχόμενη δίκη. Σε γενικές γραμμές, θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για δουλειά ή για την επιχείρησή σας αλλά ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγαλύτερος. Να περιμένετε μια ευχάριστη έκπληξη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα έχετε επαφές με φίλους ή άντρες συγγενείς. Πιθανόν να υπάρξει επανασύνδεση μιας σχέσης που έχει διακοπεί ή «κρυώσει» με κάποιον άντρα, που μπορεί να είναι προσωπική, επαγγελματική, συγγενική ή άλλου είδους. Σήμερα ενδεχομένως να λάβετε ενδιαφέροντα, χρήσιμα ή ευχάριστα νέα από μακριά, που θα σχετίζονται με μια γυναίκα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα βρείτε το κουράγιο να χωρίσετε με ένα δυσάρεστο, ενοχλητικό ή αρνητικό άτομο. Θα γυρίσετε την πλάτη σε μια σχέση, δέσμευση, δουλειά ή κάτι άλλο επειδή σύντομα μια νέα ευκαιρία θα προκύψει, μια ιδέα για κάτι νέο και καλύτερο.
Μπορεί να υπάρξει κάποια συνάντηση ή επίσκεψη, με άτομα που η ζωή τους είναι περίπλοκη αυτή την περίοδο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στην εργασία σας σχετικό με χρήματα, οικονομικά έγγραφα ή κάποιου είδους υλικής ευθύνης. Μια διαφωνία ή μια δυσάρεστη στιγμή μπορεί να προκύψει, ανάμεσα σε εσάς και θεσμούς ή άτομα που θα πρέπει να χειριστείτε οικονομικές σχέσεις και πληρωμές. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια για τις γυναίκες, ανεξάρτητα από τον σκοπό του ταξιδιού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις