αστρολογος προβλεψεις 27/04 Πέμπτη

oneirokritis-aspro-mayro

αστρολογος προβλεψεις 27/04 Πέμπτη

Σήμερα Πέμπτη η καθημερινότητα των γυναικών άνω των 35 ετών θα είναι δυσκολότερη, ειδικά όσο αφορά τα αισθηματικά τους. Δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με άξεστους, οκνηρούς ανθρώπους, αλαζόνες ή απρόβλεπτους. Αυτή τη μέρα μπορεί να θυμηθείτε κάποιο δυσάρεστο γεγονός από το παρελθόν σας. Γενικότερα, οι συγκρούσεις σήμερα μπορεί να ανακαλέσουν δυσάρεστες αναμνήσεις και εμπειρίες από το παρελθόν σας.

Αν επιλέξετε να στρέψετε την προσοχή σας στα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σας και στις αλλαγές που έρχονται για όλους, θα έχετε μια επιτυχημένη και παραγωγική μέρα. Θα είναι μια καλή μέρα για επαφές με κάποιο δικαστικό ή νομικό ίδρυμα. Σήμερα να περιμένετε κάποιο χαρμόσυνο γεγονός ή νέα σχετικά με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

 

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, είναι πολύ πιθανό σήμερα θα σας επιβληθούν κάποια πρόσθετα έξοδα που θα αφορούν το σπίτι σας. Είναι επίσης πιθανό να συζητήσετε την αμοιβή ή διάφορα οικονομικά ζητήματα ενός μέλους της οικογενείας σας. Θα είναι μια καλή μέρα για αγορές ή βελτιώσεις, που θα αφορούν το σπίτι σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα μπορεί να σας φέρει ευχάριστες στιγμές ή επιτυχίες στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας. Θα είναι μια καλή μέρα για επαγγελματικές συναντήσεις, εξετάσεις ή παρουσιάσεις. Αν σήμερα δεν επιτύχετε στις δεσμεύσεις ή στα καθήκοντά σας, να θεωρήσετε ότι πρόκειται για κάτι που δεν έχει θέση ή προοπτική στη ζωή σας. Δεν είναι για τα καλό σας, το καλύτερο για εσάς θα έρθει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα αναζητήσετε λύσεις στα προβλήματά σας, εστιάζοντας την προσοχή σας στις πιο λογικές εναλλακτικές σας. Άτομα που δεν βρίσκονται στο κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας χαροποιήσει με νέα, κάποια υπόδειξη, φιλοφρόνηση και άλλα.

zwdia-agnh

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων να περιμένετε αντιτιθέμενα γεγονότα για τα οποία δεν ήσασταν προετοιμασμένοι. Η σημερινή μέρα προμηνύει διάφορες ερωτικές εμπειρίες. Τα χρήματα θα είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία ή τα προβλήματά σας σήμερα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11