αστρολογος προβλεψεις 27/07 Πέμπτη

oneira-psyxiki-ygeia

αστρολογος προβλεψεις 27/07 Πέμπτη

Την Πέμπτη θα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα ή θα έχετε περισσότερα έξοδα. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σχέσεις με ανθρώπους που έχουν την τάση να σπαταλούν χρήματα. Για πολλούς σήμερα θα προκύψει ένα χαρούμενο γεγονός ή κάποια νέα σχετικά με ένα μωρό ή ένα παιδί.

Σήμερα ίσως να εκπλαγείτε από την ανακάλυψη κάποιου πράγματος που κρυβόταν αδικαιολόγητα ή σκόπιμα από ένα στενό σας πρόσωπο. Θα υπάρξει αμφιβολία ή καχυποψία προς το πρόσωπό σας, που θα απασχολεί τις σκέψεις σας όλη την ημέρα. Ένα απροσδόκητο ραντεβού ή συνάντηση μπορεί να κανονιστεί από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Πέμπτη θα είναι μια ημέρα ξεκούρασης και επαναξιολόγησης των γεγονότων των τελευταίων ημερών. Οι γυναίκες μπορεί να εμπλακούν σε οικονομικές υποθέσεις με την οικογένειά τους. Για τους άνδρες, η μέρα φέρνει πολλά οικονομικά έσοδα ή ένα οικονομικό έγγραφο, κάποια υποχρέωση ή ένα συμβόλαιο που θα έχει σημασία για αυτούς.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα έχετε μια επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα μέρα. Μπορεί να λάβετε κάποιο σημαντικό έγγραφο που θα αφορά κάποιο απόκτημα. Θα είναι μια καλή μέρα για συνομιλίες που θα αφορούν την τακτοποίηση ζητημάτων ιδιοκτησίας, την αγορά ακριβών αντικειμένων και άλλα. Κάποια συγκεκριμένη στιγμή της ημέρας θα φανείτε τυχεροί.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα φέρνει περισσότερη ένταση, συγκρούσεις ή διαφωνίες κυρίως με γυναίκες. Σήμερα θα έχετε πρόβλημα με αυτές. Υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστούν διαφορετικά εμπόδια ή δυσκολίες για τις γυναίκες. Οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές στις απαντήσεις τους και θα πρέπει να ελέγχουν καλύτερα τα συναισθήματά τους. Σήμερα μπορεί να χάσετε κάτι πολύτιμο ή σημαντικό για εσάς ακριβώς εξαιτίας αυτών. Οι άνδρες μπορούν να περιμένουν μια έκπληξη.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα προσπαθήσετε να οργανώσετε ή να σχεδιάσετε δράσεις σχετικές με χρήματα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ένα ταξίδι για τις νεαρές γυναίκες ή για επαφές με γυναίκες (συγγενείς ή φίλους) που ζουν μακριά. Σήμερα μπορεί να βιώσετε ένα ενδιαφέρον γεγονός ή μια συνάντηση με μια γυναίκα. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αγορές, αλλά μόνο για εκείνες που έχετε προγραμματίσει εκ των προτέρων με βάση τον προσωπικό ή οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65