αστρολογος προβλεψεις 27/08 Σάββατο

imerisies-12414

αστρολογος προβλεψεις 27/08 Σάββατο

Άλλο ένα Σάββατο έφτασε, άρα Σαββατοκύριακο, άρα ξεκούραση. Σήμερα είναι 27 Αυγούστου και η μέρα περιγράφεται σε γενικές γραμμές ως ευοίωνη.

Μια μικρή ευκαιρία με εξαιρετικές δυνατότητες θα προκύψει, και αυτό το χαμόγελο της τύχης θα σας επιτρέψει να επεκταθείτε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

 

Οι γυναίκες θα διέπονται σήμερα από ένα κύμα ενέργειας και φιλοδοξίας, και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να φέρετε καλά αποτελέσματα και επιτυχία στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή.

zodia-taro-45

Σήμερα θα συζητήσετε, θα σκεφτείτε και θα αναλύσετε κάποια γεγονότα ή ειδήσεις που θα σχετίζονται με ένα παιδί.
Δεν αποκλείεται να προκύψει ένας σύντομος πανικός, που να αφορά ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να αναμένουν για σήμερα κάποια σημαντικά γεγονότα, αποφάσεις, κινήσεις και συμβιβασμούς. Όλα αυτά θα αφορούν ένα σημαντικό επερχόμενο ταξίδι, είτε άτομα που διαμένουν μακριά από εσάς.
Ίσως να χρειαστεί να χειριστείτε μια μικρή σύγχυση στον εργασιακό σας τομέα.
Θα παρουσιαστούν σε ορισμένους κάποια απρόβλεπτα έξοδα, που θα αφορούν την υγεία σας ή την υγεία του έτερου ήμισύ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα ταλαιπωρηθείτε λίγο από προβλήματα στην επικοινωνία και τις σχέσεις σας με άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες στη δική τους ζωή.
Η τύχη θα χαμογελάσει σήμερα σε κάποιους ανθρώπους της οικογένειάς σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα σπουδαίο γεγονός μέσα στην οικογένεια, που θα το ακολουθήσουν συναντήσεις ή επισκέψεις συγγενών.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα σήμερα θα απαιτήσει από εσάς να δώσετε σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Δεν αποκλείεται να δεσμευτείτε και για τη φροντίδα της υγείας ενός παιδιού ή ενός νεαρού ατόμου.
Για τους άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, θα υπάρξουν κάποιοι προβληματισμοί που θα σχετίζονται με την εκπαίδευση ή την καριέρα τους.

αστρολογος προβλεψεις

zwdia-fotia

Για όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα ενδείκνυται για αγορές, για συζητήσεις προγραμματισμών και για συγκεκριμένες πράξεις, που θα σχετίζονται με υλικά ενδιαφέροντα και την φροντίδα της περιουσίας ή του εξοπλισμού σας.
Δεν αποκλείεται να χρειαστεί σήμερα να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας και ίσως του ευρύτερου συγγενικού σας κύκλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia