αστρολογος προβλεψεις 28/03 Τρίτη

178534595

αστρολογος προβλεψεις 28/03 Τρίτη

Για σήμερα Τρίτη, πολλοί από εσάς προγραμματίζετε συναντήσεις και επισκέψεις. Από αυτές έχετε προσδοκίες για επιτυχία, για να επιλύσετε ένα πρόβλημα ή για να εναρμονίσετε προβληματικές σχέσεις. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αγορές ή βελτιώσεις στο σπίτι.

Σήμερα οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Θα συμβούν πράγματα για τα οποία θα έρθετε σε αντιπαράθεση. Είναι όμως θέμα χρόνου να εξομαλυνθεί το κλίμα. Σχετικά με τα οικονομικά, η μέρα επιτάσσει περισσότερη φροντίδα και σύνεση στα έξοδα που έχετε να κάνετε.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πολλοί απ’ όσους γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα έχουν σήμερα λόγο να χαρούν, γιατί τους περιμένουν ευχάριστες εμπειρίες στο σπίτι. Ενδιαφέροντα γεγονότα θα συμβούν στις οικογένειες φίλων ή γειτόνων, που θα τα μοιραστούν μαζί σας.
Σήμερα οι άντρες θα έχουν μια επίσημη συνάντηση ή επίσκεψη. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αγορές, για τα παιδιά ή για την προετοιμασία εκπλήξεων που τα αφορούν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω μπορεί να έχουν μια δυσάρεστη συνάντηση ή συζήτηση με κάποιον άντρα. Ενδεχομένως να υπάρξει μια άσχημη περίσταση, επίσκεψη ή συνάντηση σχετική με μια δύσκολη συζήτηση. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, μπορεί να προκύψουν διάφορες μπερδεμένες και δυσάρεστες καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο, σχετικές με κάποιο αγόρι ή κάποιον νεαρό άντρα. Θα προκύψει διαφωνία στη σχέση σας με φίλο/φίλους σχετική με μια μεγάλη μελλοντική αλλαγή, απόφαση ή δίλημμα.

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, μπορεί να λάβουν ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα ή να κάνουν μια συζήτηση με κάποιο άλλο μέσο επικοινωνίας. Μπορεί να σας γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα ή ελκυστική πρόταση, γι’ αυτό μη βιαστείτε να απαντήσετε. Είναι πιθανό να έχετε τύχη σε μια δεδομένη κατάσταση.

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα δεν θα πρέπει να προβούν σε περιττά έξοδα, να κάνουν αχρείαστες αγορές, να έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες ή να δώσουν υποσχέσεις σχετικές με χρήματα. Η μέρα δεν προμηνύει εξασφάλιση και σταθερότητα σε αυτό τον τομέα. Θα λάβουν χώρα συζητήσεις με μια νεαρή γυναίκα, σχετικές με χρήματα ή με την απόκτηση χρημάτων ή αναφορικά με οικονομικά έγγραφα από μια γυναίκα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις