αστρολογος προβλεψεις 28/06 Τετάρτη

imerisies-4314

αστρολογος προβλεψεις 28/06 Τετάρτη

Την Τετάρτη πολλοί από εσάς θα βιώσετε ευτυχισμένες στιγμές στον ερωτικό τομέα. Σύντομα θα μπουν τα θεμέλια για κάποιο νέο ραντεβού ή θα έχετε μια απροσδόκητη συνάντηση. Φυσικά, αν είστε απασχολημένοι με τη δουλειά σας στο σπίτι, η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι σχεδόν μηδενική.

Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα, θα σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με άτομα που ζουν μακριά από εσάς. Σήμερα να περιμένετε κάποια συγκέντρωση με φίλους ή συζητήσεις μέσω διαδικτύου με αυτούς. Θα έχετε μια αρκετά επιτυχημένη μέρα, με την πιθανότητα να χαρείτε για κάτι και θα καταφέρετε να επιλύσετε τουλάχιστον ένα από τα προβλήματά σας.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα ευχαριστηθείτε με κάποια νέα, με μια τηλεφωνική συζήτηση ή συνάντηση με έναν φίλο ή με κάποια γνωριμία. Η σημερινή θα είναι μια ημέρα κατά την οποία οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Την Τετάρτη, πολλοί θα έχετε μια ιδιαιτέρως ευχάριστη στιγμή, που θα σχετίζεται με κάποια ευκαιρία ή τύχη. Πολλοί από εσάς θα έχετε την καρδιά και το μυαλό για να το αισθανθείτε, διότι τα καλά πράγματα στη ζωή δεν σχετίζονται πάντα με τα χρήματα.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα να περιμένετε έναν χωρισμό η μια ψυχρότητα, σε κάποια φιλική σχέση που έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα έχετε την τάση να είστε πολύ απότομοι στις σχέσεις σας με άτομα που σπαταλούν το χρόνο σας, που σας κακομαθαίνουν ή που σας χρησιμοποιούν για κάποιο σκοπό. Θα έχετε επιτυχία στο να ολοκληρώσετε κάτι ή να σκεφτείτε κάποια αλλαγή. Να είστε προσεκτικοί όταν εμπλέκεστε σε σημαντικές οικογενειακές ή επαγγελματικές συζητήσεις. Υπάρχει ένα ρίσκο να κάνετε κάποιο λάθος, να εξαπατηθείτε ή να χειραγωγηθείτε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα έχετε μια συναισθηματικά δύσκολη μέρα, λόγω κάποιων περίεργων ονείρων ή κάποιου συγκεκριμένου ονείρου με ένα πρόσωπο που δεν ζει πια. Σήμερα θα έχετε περίεργες προκαταλήψεις και συναισθήματα, για τα οποία δεν θα υπάρχει καμία εξήγηση. Θα έχετε την τάση να κλαίτε εύκολα και να απομονώνεστε. Η σημερινή θα είναι μια έντονη μέρα, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από όλες τις απόψεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα μπορεί να πάρετε κάποια χρήματα από μακριά ή από κάποια δεύτερη πηγή εσόδων (που δεν θα προέρχεται από την κύρια εργασία σας). Μπορεί όμως και να θυμώσετε, για κάποιο οικονομικό ζήτημα ή κάποιο οικονομικό έγγραφο. Μην αισθάνεστε σαν να είστε το κέντρο του κόσμου σήμερα και μην προσδοκάτε να σας αγαπάνε όλοι. Σήμερα να περιμένετε ευχάριστα νέα, που πιθανότατα θα σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

zwdia-zodia-astrologia-65