αστρολογος προβλεψεις 28/07 Πέμπτη

zwdia-astrologia

 

Πέμπτη 28 Ιουλίου σήμερα. Το μεγαλύτερο βάρος της ημέρας πέφτει στα επαγγελματικά σε γενικό επίπεδο. Είναι πολύ πιθανό να πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση σε σχέση με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, που θα αφορά μια αλλαγή που χρειάζεται να κάνετε.

Σήμερα θα ξυπνήσετε με έντονη τη διάθεση αλλά και τη θέληση να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις και τις υποσχέσεις που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα για καιρό.
Η μέρα θα είναι εξαιρετική για δικαστικά και νομικά θέματα ή αντεγκλήσεις.
Μια κρίση ελλοχεύει στις οικογένειες που υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανειλικρίνειας και υποκρισίας στις σχέσεις των μελών που τις απαρτίζουν.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα ενδέχεται να προκύψουν κάποια πρόσκαιρα προβλήματα ή δυσκολίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην ανησυχήσετε ιδιαίτερα, γιατί θα ξεπεραστούν σύντομα. Για τις γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα προκύψουν σήμερα επαφές και νέες γνωριμίες στο εργασιακό σας περιβάλλον. Αυτές ενδέχεται να απαιτήσουν από εσάς κάποιες νέες δεσμεύσεις ή να υιοθετήσετε νέους τρόπους επικοινωνίας σε ένα γενικότερο επίπεδο αλλαγών.

zodia-taro-45

Για τους άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, ενδέχεται να αναδυθούν πάλι κάποια λάθη και προβλήματα του παρελθόντος. Έχει έρθει η εποχή που πρέπει να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις, να λήξετε κάποιες δεσμεύεις ή σχέσεις σας, να δράσετε πιο αποφασιστικά. Αν χρειαστεί, τώρα είναι η στιγμή να «καταπιείτε» πολλά προκειμένου να προχωρήσετε.

zwdia-66

Για όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες ή επαφές που πρόκειται να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Μπορεί ωστόσο να μην προσέξετε καν σήμερα ένα από αυτά τα άτομα στο περιβάλλον σας…
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα προσπαθήσουν σήμερα θα βάλουν σε σειρά την ερωτική τους ζωή ή τις οικογενειακές τους σχέσεις. Δεν αποκλείονται σοβαρές συζητήσεις, αποφάσεις και δράσεις.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα προβληματιστούν σήμερα με τα προβλήματα στην προσωπική ζωή ενός ατόμου του στενού φιλικού ή οικογενειακού τους κύκλου. Η επιδείνωση της εν λόγω σχέσης θα οφείλεται στη δύσκολη ιδιοσυγκρασία των ενός εκ των δύο ατόμων που την αποτελούν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν είστε γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα πρέπει να ολοκληρώσετε τους σημαντικούς στόχους και τις δεσμεύσεις σας. Δεν αποκλείεται να σχετίζονται με χρήματα, με τα οικονομικά σας ή με τραπεζικά έγγραφα.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, να αναμένουν σήμερα προβλήματα ή συγκρούσεις συμφερόντων είτε προστριβές με ένα άτομο από το οικογενειακό ή το επαγγελματικό τους περιβάλλον.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, θα κάνουν δυναμικές επαφές με καινούργια άτομα. Μην βιαστείτε όμως να κρίνετε τους ανθρώπους και να βγάλετε συμπεράσματα, με βάση μόνο τα προσωπικά σας συμφέροντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα τους απασχολήσει ένα θέμα υγείας δικό τους ή ενός αγαπημένου τους ατόμου. Δεν θα είναι κάτι σοβαρό, κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά δόντια ή κάποια περαστική θεραπεία.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα πάρουν σήμερα χαρά από ειδήσεις που αφορούν χρήματα. Δεν αποκλείεται να αφορά την είσπραξη ενός ποσού που έχει καθυστερήσει ή που αντιμετώπισε πολλά εμπόδια.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα έχουν σήμερα επιτυχίες, αν η εργασία τους σχετίζεται με χρήματα, με τα οικονομικά ή με οικονομικά έγγραφα.
Ειδικά οι Ιχθύες να αναμένουν μια σπουδαία επιτυχία σήμερα.

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμηνείες του Διελαύνοντα Ουρανού

αστρολογια: Ο πλανητης ουρανος και το ταξιδι στο αγνωστο

zodia-zvdia-75