αστρολογος προβλεψεις 28/08 Κυριακή

zwdia-imerisies-21-7

αστρολογος προβλεψεις 28/08 Κυριακή

Σήμερα είναι μια ιδιόρρυθμη Κυριακή, 28 Αυγούστου, η οποία ανοίγει την πόρτα στη νέα εβδομάδα του… Σεπτέμβρη. Αυτό σημαίνει ότι το σκεπτικό πλέον διαφοροποιείται και εστιάζει στις πολλές υποχρεώσεις που φέρνει το φθινόπωρο.

Σήμερα πολλοί θα ασχοληθούν με τις οικονομικές τους εκκρεμότητες, είτε σημαντικούς στόχους και συναντήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά τους. Το βέβαιο είναι ότι όλα αυτά θα έχουν άμεση σχέση με την οικογένειά τους ή άτομα του στενού συγγενικού κύκλου τους.

 

Σήμερα θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις ανησυχίες ή τις αμφιβολίες σας, που αφορούν μια δράση ή μια υπόσχεση προς μια γυναίκα. Χάρη σε αυτή τη γυναίκα, σήμερα θα έχετε επιτυχία και θα σας προκύψει μια ανέλπιστη ευκαιρία.
Οι γυναίκες σήμερα θα έχετε σημαντικές συναντήσεις ή συζητήσεις, κυρίως με έναν άντρα. Αυτές θα οριστικοποιήσουν και την πορεία που θα έχουν τα σχέδιά σας για το μέλλον.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα λάβετε κάποια πολύ ευχάριστα νέα.
Δεν αποκλείεται να αφορούν την αναγνώριση των κόπων σας, όσο αφορά την εργασία, τις υπηρεσίες σας ή κάποια ιδέα σας.
Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να ξεκαθαρίσετε ντουλάπες και συρτάρια, έγγραφα και βιβλία.

αστρολογος προβλεψεις

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ενδέχεται να πρέπει να λύσετε οικογενειακά προβλήματα στο σπίτι, είτε προβλήματα στον εξοπλισμό και τις συσκευές σας στον εργασιακό σας χώρο. Θα είναι συνετό για εσάς να αποφύγετε τώρα να κάνετε σημαντικές αγορές.
Σήμερα θα είναι καλό να αφιερώσετε χρόνο σε όσους έχετε καιρό να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, να σκεφτείτε σε ποιους έχετε υποσχεθεί μια συνάντηση που δεν έχετε διευθετήσει ακόμη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

αστρολογος προβλεψεις

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση για μια συγκέντρωση που θα αφορά ένα αγόρι ή έναν άντρα. Το εν λόγω άτομο θα γίνει αφορμή για χαρά ή μια ανακούφιση.
Σήμερα αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με συγγενικά σας άτομα.
Η μέρα είναι ευνοϊκή για να παίξετε Λόττο ή λαχεία, όμως μην ξοδέψετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα αντιστοιχούν στην ημερομηνία γέννησής σας.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα αναβάλετε μια συνάντηση ή θα αθετήσετε μια υπόσχεσή σας, εξαιτίας μιας σύγκρουσης ή μιας διαφωνίας που θα προκαλέσει ποικιλία συναισθημάτων.
Επειδή σήμερα θα έχετε ανάγκη από καθαρό αέρα και ευχάριστα συναισθήματα, θα είναι καλό να ετοιμάσετε ένα ιδιαίτερο δείπνο ή να βγείτε έξω για φαγητό και ποτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia