αστρολογος προβλεψεις 29/03 Τετάρτη

imerisies-3314

αστρολογος προβλεψεις 29/03 Τετάρτη

Η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες εξέλιξης για τις γυναίκες, σε επαγγελματικό ή επιχειρηματικό επίπεδο. Σε γενικές γραμμές σήμερα, οι προσδοκίες σας θα είναι μεγαλύτερες και οι περισσότερες υποχρεώσεις σας θα είναι πιο καλά προγραμματισμένες από πριν.

Η μέρα προμηνύει ερωτικά συναισθήματα για κορίτσια και νεαρές γυναίκες. Οι σημερινές εκπλήξεις θα ανακαλύψετε ότι θα έχουν ισχύ και τις προσεχείς μέρες.

 

Την Τετάρτη, πολλοί άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα χαρούν με κάποια νέα ή με ένα έγγραφο σχετικό με χρήματα. Σήμερα πολλοί θα στρέψουν την προσοχή τους και την ενέργειά τους στην επίλυση διαφόρων οικονομικών ζητημάτων, σε έγγραφα ή πληρωμές, στην αναζήτηση νέων ευκαιριών για καλύτερο εισόδημα και άλλα ανάλογα. Μπορεί να υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις ή εμπειρίες σχετικές με μια ερωτική σχέση από απόσταση. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα αποτελέσει την αφορμή για σοβαρή σκέψη, για τα αγόρια και τους νεαρούς άνδρες.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα βιώσουν τις πράξεις ενός αγοριού ή ενός νεαρού άνδρα με περισσότερο συναισθηματισμό. Είναι πιθανό αυτά τα συναισθήματα να σχετίζονται με γεγονότα της προσωπικής του ζωής. Μπορεί να βρεθείτε σε δυσάρεστη θέση λόγω των πράξεων κάποιου, να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης, απάτης, χειραγώγησης κτλ. Σήμερα μην κάνετε μεγάλα σχέδια για οικιακά θέματα. Καλό θα ήταν να διαθέσετε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης για τον εαυτό σας, για να κάνετε τα ψώνια σας και τις δραστηριότητές σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σήμερα θα είναι μια ήρεμη και επιτυχημένη μέρα για όσους γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου. Αποφύγετε την αντιπαράθεση με γυναίκες.
Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα σημαντικό σχέδιο ή μια ιδέα.

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα έχουν προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις, σχετικές με κάποιο ταξίδι με άτομα από άλλες πόλεις ή χώρες. Σήμερα μπορεί να συζητήσουν σχέδια και ιδέες που έχουν να κάνουν με ταξίδια. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να σχετίζονται με δουλειά ή με την εκπαίδευση κάποιου παιδιού σε άλλη πόλη ή χώρα. Ακόμη και σήμερα, μπορεί να συμβούν συγκεκριμένα γεγονότα σχετικά με αυτό.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις