αστρολογος προβλεψεις 29/05 Δευτέρα

αστρολογος προβλεψεις 29/05 Δευτέρα

Τη Δευτέρα, πολλοί θα φανούν τυχεροί με κάποια αγορά ή με την επίλυση ενός προβλήματος υλικής ή ιδιοκτησιακής φύσης. Αν έχετε αναλάβει κάποια εργασία στο σπίτι ή στη φάρμα σας, σήμερα θα έχετε απροσδόκητη επιτυχία. Η Δευτέρα θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για δικαστικές υποθέσεις ή αγωγές, για την ολοκλήρωση οικονομικών υποχρεώσεων και τα λοιπά.

Κάποια στιγμή μέσα στη μέρα θα χρειαστεί να πάρετε μια γρήγορη και ικανοποιητική απόφαση. Σήμερα μπορεί να σας καταβάλλουν διάφορες στενοχώριες ή προβλήματα, σχετικά με κάποιο παιδί ή εγγόνι. Για τα αγόρια και τους νεαρούς άνδρες, η μέρα φέρνει μια νέα φιλία με ένα ενδιαφέρον άτομο.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα δεν θα είστε στα καλύτερά σας σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σας. Θα είστε στενοχωρημένοι γενικά ή για κάποιον. Καλό θα ήταν σήμερα να βρείτε χρόνο για να βγείτε έξω, να συναντήσετε ή να συμμετέχετε σε συγκεντρώσεις με ενδιαφέροντα άτομα, από τα οποία μπορείτε να μάθετε πράγματα χρήσιμα για εσάς.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε κάποια σχέδια ή ελπίδες που είχατε. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό θα οφείλεται στην επίγνωση της έλλειψης προοπτικών ή ευκαιριών από τη μεριά σας, που είναι αναγκαίες για την πραγματοποίησή τους. Την προσοχή σας θα απαιτήσει η σχέση σας με μια γυναίκα άνω των 35 ετών, που θα προσπαθήσει να σας κρύψει κάτι, να σας εξαπατήσει ή να σας παραπλανήσει με κάποια πληροφορία, υπόσχεση και τα λοιπά.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα λάβετε ενδιαφέρουσες ή σημαντικές πληροφορίες από άλλη τοποθεσία. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πάρουν κάποιο σημαντικό έγγραφο, που θα αφορά κάποιο ταξίδι ή μια πρόσκληση για να επισκεφτείτε κάποιον σε άλλη πόλη. Οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με άτομα γεννημένα στα ζώδια του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να περιμένετε διάφορες εκδηλώσεις ή επισκέψεις στο σπίτι σας. Σήμερα θα κάνετε οπωσδήποτε κάτι για το σπίτι σας, που πιθανότατα έχει προγραμματιστεί από πριν. Να είστε πολύ προσεκτικοί στη δουλειά σας, διότι μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση που θα περιπλέξει τα σχέδια και τις προσδοκίες σας για αυτή την εβδομάδα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν δουλεύετε με εξοπλισμό ή μεγάλες συσκευές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75