αστρολογος προβλεψεις 29/06 Πέμπτη

αστρολογος προβλεψεις 29/06 Πέμπτη

Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ ευχάριστη και δυναμική. Θα είναι μια καλή μέρα για διάφορες συναντήσεις, παρουσιάσεις, επαφές και συζητήσεις με άτομα, που βρίσκονται κοντά και μακριά σας. Σήμερα θα είστε χαρούμενοι για την επίλυση ενός οικιακού προβλήματος ή για την αγορά μιας ιδιοκτησίας που θα αφορά τη στέγαση.

Η μέρα θα φέρει μετρητά στην οικογένεια, θετικές συζητήσεις και αποφάσεις, που θα σχετίζονται με χρήματα. Σε γενικές γραμμές θα είναι μια ημέρα γεμάτη ενδιαφέροντα γεγονότα, που θα καθορίσει τις δράσεις και τις εμπειρίες σας τον επόμενο μήνα.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα η πρωταρχική σας υποχρέωση θα σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σας. Μπορείτε να περιμένετε ένα σημαντικό οικογενειακό γεγονός που θα σχετίζεται με κάποιο κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Μπορεί επίσης να παρουσιαστεί μια ευκαιρία για κάποια συγκέντρωση στο σπίτι σας ή στο σπίτι των φίλων/συγγενών σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μπορεί να ταξιδέψετε για δουλειά ή να πάτε κάπου με ένα συγκεκριμένο σκοπό. Μπορεί να υπάρξει μια σύγκρουση ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους που θα ταξιδεύουν μαζί σας ή με αυτούς με τους οποίους πρόκειται να συναντηθείτε. Θα είναι μια περίπλοκη ημέρα για όσων από εσάς η δουλειά έχει σχέση με ταξίδια, μεταφορές, τουρισμό και άλλα. Σήμερα μπορείτε να έχετε υποχρεώσεις που θα σχετίζονται με προϊόντα, αγορές, δώρα και άλλα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να περιμένετε καλά νέα. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα που δεν θα σας εκπλήξουν. Σήμερα, μπορεί να βιώσετε ένα γεγονός που θα σας δημιουργήσει μια διάθεση για τις επόμενες ημέρες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να περιμένετε νέα σχετικά με τον πατέρα, τον αδελφό ή άλλο αρσενικό συγγενή που θα γίνουν αφορμή για συζητήσεις ή συγκεντρώσεις με συγγενείς. Σήμερα μπορεί να λάβετε σημαντικές πληροφορίες ή προτάσεις. Η ημέρα θα είναι δύσκολη και θα δοκιμάσει πολλές φορές την υπομονή σας με ολοένα και περισσότερα προβλήματα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75