αστρολογος προβλεψεις 29/07 Παρασκευή

 

Παρασκευή 29 Ιουλίου σήμερα, μια μέρα κατάλληλη για δράση!
Οι φιλοδοξίες σας αλλά και οι ενέργειές σας θα έχουν μεγάλη σημασία, γι’ αυτό μην φανείτε οκνηροί και μην αφήσετε πράγματα για να τα κάνετε τις επόμενες μέρες.

Σήμερα αποφύγετε να είστε πεισματάρηδες και επιπόλαιοι, ειδικά στις σχέσεις σας με τα άτομα που θα βρεθούν στο περιβάλλον σας. Πρέπει να επικρατήσει αρμονία και κατανόηση. Μην αγνοήσετε τις συμβουλές των άλλων, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ποια λάθη κάνετε.
Αν επιλέξετε σήμερα να λειτουργήσετε επιπόλαια ή κακόβουλα, θα είναι κάτι που θα το βρείτε μπροστά σας τις επόμενες μέρες και θα σας δυσκολέψει.

 

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα δεν θα αγχώσουν κάποιες αρνητικές συγκυρίες ή συγκρούσεις. Να έχετε υπόψιν σας ότι είναι αρκετά φορτωμένη αυτή η εβδομάδα από μόνη της, δεν υπάρχει λόγος να την κάνετε πιο περίπλοκη.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων ενδέχεται να παραστούν ή να συνδιοργανώσουν κάτι ιδιαίτερο, που θα αφορά ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.
Μετά από μια μακρά πορεία, σήμερα θα καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε ένα πρόβλημα ή κάποιου είδους πρόκληση που σας αφορά.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων ίσως να λάβουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις σήμερα, που θα αποδιοργανώσουν τα σχέδιά σας ή θα μειώσουν τις ελπίδες σας. Η μέρα δεν ενδείκνυται για ταξίδια ή για ο,τιδήποτε αφορά τις μετακινήσεις.

zodia-taro-45

zwdia-66

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα κάνετε κάποιες συζητήσεις με φιλικά σας άτομα, που θα αφορούν προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια προβλήματα με την εργασία σας, που να έχουν αντίκτυπο στο οικογενειακό σας περιβάλλον.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια θα κάνουν μια νέα γνωριμία, η οποία θα αφορά ένα μικρό χρονικό διάστημα ή έναν συγκεκριμένο σκοπό. Ενδέχεται να προκύψουν κάποια γεγονότα που θα αφορούν άμεσες ή μελλοντικές αλλαγές στον τομέα της εργασίας, της εκπαίδευσης ή των επιχειρήσεών σας.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, δεν θα χαρούν ιδιαίτερα σήμερα. Ίσως αναγκαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστα ερωτήματα ή δυσχερείς σχέσεις. Ίσως αυτό να αφορά την μη εκπλήρωση κάποιων υποσχέσεων.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ενδέχεται να παρευρεθούν σε μια συνάντηση ή να δεχθούν μια επίσκεψη που θα τους χαροποιήσει, γιατί θα αφορά ευχάριστες ειδήσεις ή προτάσεις. Είναι πιθανό να λάβετε κάποια χρήματα.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα λάβουν κάποια νέα από μακριά, που θα τους αναπτερώσουν την ελπίδα για εκπλήρωσης ενός προσωπικού σχεδίου ή επαγγελματικών στόχων. Δεν αποκλείεται να συζητήσετε και ένα επερχόμενο ταξίδι.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων να αναμένουν σημαντικά γεγονότα, που θα αφορούν ένα κορίτσι ή μια γυναίκα που θα ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Συνολικά, η μέρα σας σήμερα θα είναι έντονα συναισθηματική.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσους έχουν γεννηθεί υπό το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, δεν αποκλείεται να τους δυσαρεστήσει ξανά ένα παλιότερο πρόβλημα. Σήμερα θα είναι μάταιο να αναζητήσετε τη λύση του. Ωστόσο σας περιμένει και μια ευχάριστη έκπληξη, που θα αφορά χρήματα ή κάποια έγγραφα.
Για τις γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, η μέρα θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Θα υπάρξει μια απρόβλεπτη τροπή σε έναν ή δύο τομείς της ζωής σας, ειδικά αυτούς που αφορούν χρήματα. Όποια απώλεια υπάρξει σήμερα, θα αποτελέσει θεμέλιο για μελλοντική επιτυχία και κέρδος.
Για τους άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, η σημερινή μέρα ενδέχεται να φέρει αισιόδοξες και πολλά υποσχόμενες συμφωνίες και ή συμβόλαια. Θα είναι ιδανική επίσης για να αναζητήσετε νέους πελάτες, ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε και κάποια χρήματα.

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμης στην Παρθενο 30/07-07/10

tarw-zwdia