αστρολογος προβλεψεις 29/07 Σάββατο

αστρολογος προβλεψεις 29/07 Σάββατο

Το Σάββατο οι εκπλήξεις μπορεί να σχετίζονται με μια γυναίκα: κόρη, εγγονή, αδερφή και ούτω καθεξής. Πολλοί από εσάς θα σκεφτείτε να ξεκαθαρίσετε το σπίτι σας από αχρείαστα αντικείμενα, εξοπλισμό και άλλα. Οι πιθανότητες που θα προκύψουν, θα συνδέονται με περιουσία, γη, χωράφια, κήπους και τα λοιπά.

Μην προκαλείτε ανησυχίες χωρίς λόγο, για κανένα πρόβλημα ή παρεξήγηση. Αύριο νέα γεγονότα και νέα συναισθήματα σας περιμένουν…

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα είστε σε θέση να χαρείτε για κάτι που θα σχετίζεται με χρήματα: καλά νέα που θα αφορούν τα χρήματα ή μια συγκεκριμένη απόδειξη συναλλαγής. Θα έχετε συζητήσεις, συναντήσεις ή δράσεις με άτομα διαφορετικής εθνικότητας ή θρησκείας. Τη σημερινή μέρα ο έρωτας θα καταλάβει σημαντική θέση στη ζωή σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας έξω από το σπίτι. Σήμερα μπορείτε να δεσμευτείτε, για καθήκοντα που δεν θα σχετίζονται με την οικογένειά σας. Οι γυναίκες θα έχουν επιτυχία στην εκπλήρωση κάποιου πράγματος ή κάποιας αλλαγής. Οι άντρες μπορούν να αναμένουν καλά αποτελέσματα, αν τα σχέδιά τους για σήμερα σχετίζονται με πολλά άτομα ή πελάτες.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου η μέρα φέρνει ευχάριστα συναισθήματα που θα σχετίζονται κυρίως με τις γυναίκες. Να περιμένετε μια ωραία συνάντηση ή μια συζήτηση μέσω διαδικτύου (ή τηλεφώνημα). Οι γυναίκες θα είναι σε θέση να καυχηθούν για την εκτέλεση ενός σημαντικού καθήκοντος ή μιας σημαντικής επιτυχίας γα αυτές. Για τους άντρες, τώρα είναι η ώρα να ανακαλύψουν ποιοι είναι οι αληθινοί τους φίλοι και να χαλάσουν τις σχέσεις τους με τους ψεύτικους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα αναβάλλετε ή θα αλλάξετε κάποια σχέδια για ταξίδι. Για κάποιους από εσάς είναι πιθανό να λάβετε νέα από κάποιο άλλο μέρος, που θα κατευνάσουν τις ελπίδες ή τις προσδοκίες σας. Για σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν δυσκολίες που θα σχετίζονται με διάφορα προβλήματα υγείας. Οι γυναίκες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια μπορούν να περιμένουν συναισθήματα, φλερτ, περιπέτειες και άλλες ερωτικές εμπειρίες.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75