αστρολογος προβλεψεις 30/03 Πέμπτη

picture-115255590642

αστρολογος προβλεψεις 30/03 Πέμπτη

Την Πέμπτη θα προγραμματίσετε μερικές σημαντικές δουλειές για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο. Βασικά θα σχετίζονται με τη φροντίδα περιουσιακών στοιχείων, γης, κήπου, επισκευών στο σπίτι, βελτιώσεων και άλλων. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και επαφές με ανθρώπους από άλλα μέρη σχετικά με τη δουλειά ή την επιχείρηση σας.

Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα και να λάβετε χρήματα. Η μέρα προμηνύεται καλή για ένα γεγονός ή νέα, σχετικά με κάποιο παιδί από τη δική σας οικογένεια ή από οικογένεια φίλων.

 

Η μέρα αυτή θα φέρει σημαντικά και επιτακτικά καθήκοντα και υποχρεώσεις για αυτούς που έχουν γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Τα καλά νέα είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να τα εκπληρώσετε επιτυχώς. Θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για επαφές με άτομα από διαφορετικούς θεσμούς σχετικά με επιχειρήσεις ή επαγγελματικές συναντήσεις.
Αποφύγετε να συζητήσετε σημαντικά θέματα ή να υποσχεθείτε κάτι σε άτομα από διαφορετικές τοποθεσίες, τουλάχιστον όχι σήμερα! Πιθανότατα να συμβεί κάτι σημαντικό στη ζωή ενός παιδιού ή εγγονιού.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα θυμώσουν για κάτι, που σχετίζεται με ταξίδια ή με άτομα που βρίσκονται μακριά. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για ταξίδια. Σήμερα καλό θα ήταν να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε και όχι να αναλάβετε σοβαρές και υπεύθυνες εργασίες ή να κλείσετε κάποια ραντεβού. Αν υπάρχει κάποιος που είναι άρρωστος, αναζητήστε άμεσα ιατρική βοήθεια ή πάρτε την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες στο σπίτι, που θα αποτελέσουν τροφή για σκέψη. Είναι ώρα να πάρετε ξεκάθαρες αποφάσεις και να σκεφτείτε τις μελλοντικές σας πράξεις. Σήμερα μπορεί να δώσετε ή να πάρετε κάποιο δώρο, κάτι που να έχει να κάνει με αναμνήσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι θα προέλθει από ή θα σχετίζεται με μια γυναίκα. Μια συζήτηση με έναν άντρα ή η απόφαση ενός άντρα θα σας χαροποιήσει.

Η σημερινή μέρα θα είναι τυχερή για όσους γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων. Είναι πιθανό να έχετε κάποια συνάντηση ή επίσκεψη από παιδί ή εγγόνι και γενικότερα επαφές με νέους ανθρώπους. Ενδεχομένως να υπάρξει κάποιο γεγονός ή εκδήλωση που θα αφορά ένα παιδί. Σήμερα η μέρα θα είναι επιτυχημένη, για όσους άντρες έχουν κάποια υποχρέωση με νομικούς θεσμούς. Σήμερα ο αριθμός 3 θα παίξει καθοριστικό ρόλο για εσάς.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh