αστρολογος προβλεψεις 30/06 Παρασκευή

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

αστρολογος προβλεψεις 30/06 Παρασκευή

Την Παρασκευή τα σχέδιά σας θα περιλαμβάνουν πράγματα όπως επισκευές στο σπίτι, γνωριμία με επισκέπτες ή άλλες σημαντικές οικιακές υποχρεώσεις. Οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται με κάποια γυναίκα, που ζει σε άλλη πόλη.

Σήμερα μπορεί να κάνετε έξοδα για ένα παιδί ή ένα εγγόνι. Κάποιοι από εσάς θα έχουν οικονομικές σχέσεις ή υποχρεώσεις με παιδιά ή νεαρά άτομα στην οικογένεια. Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε να σχολιάσετε τις δράσεις ανθρώπων που δεν εγκρίνετε ή δεν καταλαβαίνετε.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα έχετε δυσάρεστες εμπειρίες στην ερωτική σας σχέση ή στο γάμο σας. Μπορεί να προκύψουν διάφορες αγχωτικές, συγκρουσιακές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις. Ειδικά οι περίπλοκες σχέσεις, στις οποίες ο ένας σύντροφος είναι άλλης εθνικότητας ή θρησκείας, θα έχουν περισσότερα προβλήματα. Στη δουλειά σας μπορείτε να επιτύχετε ισορροπία και σταθερότητα αλλά επίσης θα βάλετε τέλος σε κάποιες συμβάσεις, υποχρεώσεις ή συναλλαγές.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου της Παρθένου και του Αιγόκερω πρώτα από όλα σήμερα να είστε συγκεντρωμένοι σε γεγονότα που θα σχετίζονται με μια γυναίκα στην οικογένεια. Πρόκειται να πάρετε μέρος σε ένα προσωπικό δράμα ή ένα σημαντικό, σοβαρό πρόβλημα στη ζωή της γυναίκας αυτής. Σήμερα θα προκύψουν μοιραίες ευκαιρίες για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας αλλά μην βιαστείτε, περιμένετε ώστε όλα να περάσουν από το χέρι σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα βιώσετε διάφορες αμφιβολίες και υποψίες για τις πράξεις των ατόμων γύρω σας. Μπορεί να έχουν σχέση με το παρελθόν σας ή με το παρελθόν κάποιου που είναι κοντά σας. Σήμερα δεν θα είστε και στην καλύτερη συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορεί να βιώσετε κάποιας μορφής αλλαγή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα έχετε διαφορετικά σχέδια και προσδοκίες και ίσως θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναβάλλετε ή να καθυστερήσετε κάποια πράγματα. Μπορεί να παραιτηθείτε από κάτι, προκειμένου να γλιτώσετε τον εαυτό σας από μπελάδες και επιπλοκές. Σήμερα μπορεί να βιώσετε ένα σημαντικό ή ενδιαφέρον γεγονός, σχετικά με κάποιο πρόσωπο από τον διαδικτυακό φιλικό σας κύκλο. Μπροστά σας έχετε μια μέρα με διττό χαρακτήρα συναισθημάτων και απιστία.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις