αστρολογος προβλεψεις 30/07 Σάββατο

didaskalia-planitwn-afroditi

 

Ξημέρωσε και το τελευταίο Σάββατο αυτού του Ιούλη και ο μήνας έχει 30.
Η σημερινή μέρα αναμένεται να φέρει αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα, που θα σχετίζονται με την αναχώρηση ή την απόλυση ενός συναδέλφου ή συνεργάτη, είτε την ένταξη ενός νέου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια μικρή ένταση στις σχέσεις, όσο αφορά τα επαγγελματικά.

Σήμερα υπάρχει η πιθανότητα για ένα ταξίδι που θα ενέχει ένταση, είτε θα γίνει με αφορμή μια δυσάρεστη εξέλιξη.
Αρκετά θα είναι τα γεγονότα που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα σήμερα, χωρίς να αποτελούν έκπληξη. Περισσότερο θα αφορούν την ενημέρωση για την πρόοδο συγκεκριμένων δράσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει.
Σήμερα οι μπαμπάδες θα κληθούν να αποδείξουν την υπευθυνότητα και τη συνέπειά τους απέναντι σε ένα παιδί τους.

 

Για όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα τους ενδέχεται να περιπλεχτεί εξαιτίας της αθέτησης υποσχέσεων και σχεδιασμών. Ίσως μάλιστα να προκύψουν κάποια μικρά επεισόδια ή ατυχήματα στο χώρο του σπιτιού.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, θα αναζητήσουν ευκαιρίες αύξησης του εισοδήματός τους, για να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση ή να επιλύσουν ένα οικονομικό πρόβλημα.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια θα έχουν σήμερα μια συνάντηση με έναν άντρα. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση, γιατί μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες εξελίξεις.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα τους απασχολήσει ένα ταξίδι ή άτομα από μακριά. Ηρεμήστε, γιατί τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά και αντίθετα από αυτά που φοβάστε.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, να ετοιμάζονται για κάτι καινούργιο στη ζωή τους. Μπορεί να είναι επαγγελματικό, οικογενειακό αλλά και προσωπικό.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια να μάθουν κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από απόσταση. Δεν αποκλείεται να σας εντυπωσιάσουν κάποια γεγονότα που θα αφορούν ένα άτομο που ζει μακριά σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα σας αναμένουν κάποια έξοδα. Θα είναι όμως για κάτι θετικό και όμορφο. Ενδέχεται σήμερα να έχετε μια εκκρεμότητα με ένα άτομο που δεν ζει πια, είτε να πρέπει να επισκεφτείτε ένα κοιμητήριο.

Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, θα έχουν σήμερα εξελίξεις με κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές επαφές τους. Θα προκύψουν κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές ή ενδιαφέρουσες επαφές με άτομα που μένουν μακριά σας.
Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, θα λάβουν σήμερα ευχάριστες ειδήσεις. Δεν αποκλείεται να ενέχουν επαφή ή συνάντηση με ένα παιδί, έναν συγγενή ή το ερωτικό σας ταίρι. Επίσης θα έχετε μια πρόσκληση για μια συνάντηση.

 

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε σήμερα από άτομα που θα αναζητήσουν μια επαφή μαζί σας, μέσω τηλεφώνου ή άλλου μέσου επικοινωνίας. Συγκεντρώστε με προσοχή και επιμέλεια τις πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα, γιατί θα τις χρειαστείτε.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα έχουν μια ανησυχία που θα αφορά την ερωτική τους ζωή ή κάποιες επικείμενες συναντήσεις. Ωστόσο θα κάνετε αλλαγές, ακυρώσεις ή αναβολές στα σχέδιά σας, επειδή θα προκύψουν κάποιες νέες συνθήκες.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα κληθούν σήμερα να επιλύσουν ένα μικρό πρόβλημα. Δεν αποκλείεται να ακούσετε κάτι δυσάρεστο για ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο.

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμης στην Παρθενο 30/07-07/10