αστρολογος προβλεψεις 30/09 Παρασκευή

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zwdia-30-6-6-7

αστρολογος προβλεψεις 30/09 Παρασκευή

Η μέρα σήμερα προβλέπει συναντήσεις με καινούργιους και χρήσιμους ανθρώπους, φλερτ αλλά και κοινωνική δραστηριότητα με διάφορες αφορμές.

Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε για μια εγκυμοσύνη.

 

Καλό θα είναι να είστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον εργασιακό σας χώρο σήμερα, καθώς ενέχει ο κίνδυνος για απάτη, λάθη ή δυσάρεστες παραλείψεις. Δεν θα είναι θέματα που θα ρισκάρουν τη δουλειά σας, ωστόσο θα επιφέρουν άβολες καταστάσεις που θα σας φέρουν σε πολύ άσχημη θέση.

zodia-taro-45

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα αντιμετωπίσουν το πείσμα ή την ισχυρογνωμοσύνη ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας.
Δεν αποκλείεται να έχετε δυσκολία στην επικοινωνία ή έλλειψη κατανόησης. Η συμβουλή είναι να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Δεν πρέπει να πιέσετε τίποτα, ούτε να πάρετε ιδιαίτερα μέτρα.
Ίσως σήμερα να σας προκύψει μια ανέλπιστη αδιαθεσία. Δεν θα είναι κάτι σοβαρό, θα αφορά μια ίωση που θα σας φέρει πονοκέφαλο και τα υπόλοιπα ενοχλητικά συμπτώματα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα αδημονείτε για μια ευχάριστη συνάντηση ή συνάθροιση. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη γιατί είστε ήδη ενήμεροι, είτε γιατί είναι μια συνήθειά σας.
Μια άβολη σύγκρουση θα σας προκύψει σήμερα, με ένα άτομο που θα ανήκει στον φιλικό ή τον κοινωνικό σας κύκλο. Αν επιτρέψετε να κλιμακωθεί η ένταση ή η διαφωνία ανάμεσά σας, να έχετε υπόψη σας ότι ο χωρισμός θα είναι αναπόφευκτος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Για όσους έχουν γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα επιτέλους αναμένεται χαρά και ανακούφιση σε ένα θέμα που σας είχε δημιουργήσει ένταση και αγωνία τις τελευταίες μέρες.
Η ζωή θα σας δείξει σήμερα τους λόγους που θα έχετε για να χαρείτε – και με ποιον.
Θα υπάρχουν πολλοί φίλοι σας γύρω σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, και το κλίμα θα είναι εύθυμο, χαρούμενο και αισιόδοξο.

zwdia shmera

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, δεν πρέπει να χαραμίσουν τη σημερινή μέρα. Είναι μία από εκείνες τις σημαντικές μέρες της ζωής σας, που θα καθορίσουν το μέλλον σας!
Σήμερα θα προκύψει ένα σημαντικό γεγονός, μια συζήτηση ή ειδήσεις που θα σχετίζονται με έναν άντρα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Δεν αποκλείεται να έχετε επιτυχία σήμερα, όσοι ασχολείστε με τους τομείς του εμπορίου και των επενδύσεων. Είναι η κατάλληλη στιγμή για επεκτάσεις ή νέες θέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia