αστρολογος προβλεψεις 31/03 Παρασκευή

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

αστρολογος προβλεψεις 31/03 Παρασκευή

Η μέρα προμηνύεται καλή για διάφορες εκπλήξεις για τις γυναίκες άνω των 35 ετών. Αλλά για τους άνδρες αυτής της ηλικίας τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ευχάριστα. Συγκεκριμένα, ένα γεγονός θα αποτελέσει λόγο θλίψης, απογοήτευσης ή κάποιου είδους δυσφορίας.

Στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις ή συγκρούσεις προερχόμενες από ζήλια. Οι φίλοι σας θα σας επισκεφτούν στο σπίτι σας ή θα σας πάρουν τηλέφωνο.

 

Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αυτούς που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη για ανάπτυξη και τακτοποίηση διαφόρων οικονομικών ζητημάτων και θεμάτων. Πιθανότατα να πάρετε χρήματα. Θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συναντήσεις με φίλους, γείτονες ή θαυμαστές.
Οι νεαρές γυναίκες και τα κορίτσια θα πρέπει να σκεφτούν καλύτερα τις πράξεις ή τις υποσχέσεις τους. Πολλοί θα έχουν λόγο να χαρούν, με νέα σχετικά με ένα πρόσωπο του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα έχετε μια συνάντηση ή συζήτηση με κάποιον άντρα, πιθανότατα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας κύκλο. Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες, τα σχέδια σας ή τις σχέσεις σας. Σήμερα θα συζητήσετε με τους αγαπημένους σας για οικονομικά ζητήματα, σχετικά με την προσωπική ή οικογενειακή σας περιουσία. Πιθανότητα να υπάρξουν ευνοϊκά νέα ή αποτελέσματα για εσάς σε αυτό τον τομέα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου μπορούν να χαρούν για κάτι που θα συμβεί στην εργασία ή την επιχείρησή τους. Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες, χρήσιμες και θετικές συναντήσεις με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες. Πιθανότατα να γίνει μια σημαντική συζήτηση ή να παρθεί μια σπουδαία απόφαση, σχετικά με τα επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα.

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα πάρουν νέα που θα τους ανακουφίσουν από το άγχος και την ένταση. Θα έχετε σημαντική επικοινωνία με άτομα από κάποιο άλλο μέρος. Θα είναι ευνοϊκή μέρα για κοντινές εκδρομές. Θα σκεφτείτε με ποιο τρόπο θα αξιοποιήσετε καλύτερα την καλή σας τύχη για την οικογένεια ή το γάμο σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11