αστρολογος προβλεψεις 31/05 Τετάρτη

erwtikes-15314

αστρολογος προβλεψεις 31/05 Τετάρτη

Την Τετάρτη, μια πρόταση, μια πρόσκληση ή κάποια πληροφορία θα σας παρακινήσει να σκεφτείτε σοβαρά, πριν πάρετε μια απόφαση ή πριν δώσετε μια απάντηση. Οι εκπλήξεις σήμερα μπορεί να σχετίζονται με χρήματα, κάποιο οικονομικό έγγραφο ή επαφή και τα λοιπά.

Σήμερα μπορεί να βιώσετε κάποια απογοήτευση ή λύπη για κάποιον άντρα άνω των 35 ετών. Οι συγκρούσεις στο σπίτι μπορεί να είναι συχνές και να έρθουν ως αποτέλεσμα ανεύθυνης, επιπόλαιης στάσης σε ένα πρόβλημα ή μια κατάσταση.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη αποφύγετε να κάνετε σοβαρά σχέδια σήμερα. Κάποιο γεγονός ή συγκεκριμένοι άνθρωποι θα αλλάξουν τα σχέδια και τις προσδοκίες σας σήμερα. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα είναι πολύ συναισθηματικές, ευαίσθητες, αναζητώντας και δίνοντας αγάπη. Είναι πιθανό να έχετε κάποια ρομαντική ή ερωτική εμπειρία.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα εκπλαγείτε ευχάριστα από διάφορα γεγονότα, νέα ή συναντήσεις. Μπορεί να φανείτε τυχεροί σε μια συγκεκριμένη κατάσταση ή στην κλήρωση του λόττο. Αλλά φερθείτε συνετά! Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να δεσμευτείτε για κάτι σημαντικό, για κάποιο δικαστήριο ή για νομικές υποθέσεις ή για διάφορες αλλαγές στα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα μπορεί να έχετε αυταπάτες σχετικά με κάποια ελπίδα ή προσδοκία σας. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για εσάς, αλλά αποφύγετε τις δραστηριότητες ή την ανάληψη ευθύνης σε οικογενειακές ή επαγγελματικές υποθέσεις. Σήμερα μπορεί να έχετε κάποια συνάντηση ή επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν σας: έναν συμμαθητή, έναν πρώην συμφοιτητή, έναν σύντροφο, κάποιον φίλο και τα λοιπά.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις, συγκεντρώσεις και επαφές με άτομα από διαφορετικά μέρη. Αν πρόκειται να επισκεφτείτε κάποιο ίδρυμα, να δείτε κάποια παράσταση ή να κάνετε κάτι άλλο, θα έχετε επιτυχία. Σήμερα μπορεί να στείλετε κάποιο παιδί σε ένα ταξίδι ή να καλωσορίσετε κάποιο παιδί ή νεαρό άτομο που θα έρθει από άλλη πόλη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75