αστρολογος προβλεψεις 8/12 Πέμπτη

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zwdia-30-6-6-7

αστρολογος προβλεψεις 8/12 Πέμπτη

Η μέρα σήμερα προμηνύει έκτακτα και σημαντικά καθήκοντα και υποχρεώσεις, κυρίως για τις γυναίκες άνω των 35 ετών. Το ευχάριστο είναι ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για επιτυχή εκπλήρωσή τους.

Αυτή η Πέμπτη θα φέρει επιτυχίες σε επαφές με ανθρώπους από διάφορα πόστα, για συναντήσεις επαγγελματικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Ωστόσο τα άστρα επισημαίνουν ότι θα είναι συνετό να αποφύγετε για σήμερα τουλάχιστον να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή υποσχέσεις, με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου.

 

Εξαιρετική τύχη αναμένεται να έχουν σήμερα όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Ιδιαίτερη επιτυχία θα έχουν οι άντρες, που έχουν εκκρεμότητες με κάποια δικαστική υπηρεσία.
Ο αριθμός 11 θα παίξει σημαντικό ρόλο για εσάς σήμερα.
Αν έχετε παιδί ή εγγόνι που ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια, ενδέχεται να προκύψει κάτι σημαντικό για τη ζωή του.
Είναι πιθανό να έχετε συναντήσεις ή να δεχθείτε την επίσκεψη ενός παιδιού ή εγγονιού σας. Ίσως να υπάρξει μια γιορτή με πολλά νεαρά άτομα ή ένα γεγονός που να αφορά ένα παιδί.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, ίσως νιώσουν σήμερα φόβο ή ένταση εξαιτίας μιας γυναίκας. Ωστόσο η κατάσταση θα είναι σύντομη και θα έχει αίσια έκβαση.
Αποφύγετε σήμερα να δώσετε υποσχέσεις.
Θα υπάρξει μια σημαντική συζήτηση ή κάποιες ειδήσεις, για την πρόοδο ενός άντρα που θα ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου.

Η μέρα επιφυλάσσει θυμό και νεύρα για κάτι που σχετίζεται με ταξίδι ή άτομα που διαμένουν μακριά, για όσους έχουν γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου.
Αυτή η Πέμπτη είναι ακατάλληλη για ταξίδια και μετακινήσεις, όπως και για σοβαρές εργασίες και υποχρεώσεις. Είναι καλύτερα να χαλαρώσετε για να ξεκουραστείτε λίγο.
Αν νιώθετε κάποια αδιαθεσία ή ενοχλήσεις, αναζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και φροντίδα.

zwdia-agnh

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στο σπίτι που θα είναι συνετό να τα σκεφτούν σοβαρά και διεξοδικά. Έχει φτάσει η στιγμή να πάρετε δραστικές αποφάσεις για μελλοντικές κινήσεις.
Θα λάβετε ή θα δώσετε ένα δώρο, κάτι σαν αναμνηστικό. Το πιο πιθανό είναι να ενέχει μια γυναίκα.
Μια συζήτηση ή η απόφαση ενός άντρα, θα σας δώσει χαρά σήμερα.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτηςαιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67