Αστρολογος Πρώτο 15μερο Οκτωβρίου 2015

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Αστρολογος Πρώτο 15μερο Οκτωβρίου 2015

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας…:

 

ζωδια – Κριός: Μην κάνετε πειραματισμούς  με την αισθηματική σας ζωή, καθώς ο Δίας με τον Κρόνο σε άσχημες δεν σας ευνοούν ιδιαίτερα. Οι Κριοί  που έχουν εντοπίσει  στην ζωή τους,  το ιδανικό πρόσωπο, θα έχουν την τύχη να κάνουν ώριμες  συζητήσεις για πορεία στο άμεσο μέλλον. Όσοι έχουν μένει τον τελευταίο καιρό μόνοι, θα πρέπει  να βρουν πρώτα τις εσώτερες τους δυναμικές και ισορροπίες  και μετά να προχωρήσουν σε κάτι νέο.

Ερωτικές ημέρες:  10 και 12  Οκτωβρίου

zodia-taro-45

 

ζωδια –Ταύρος: Καθυστερήσεις και δυσκολίες  εμφανίζονται και εγκαθίστανται  παντού …. και στο επίκεντρο εσείς να κοιτάτε ανήμποροι. Πολλές όμως και οι αλλαγές  στον ουράνιο θόλο,  που θα ανοίξουν ορίζοντες  σε όλους τους Ταύρους, για να φωτίσουν την προσωπική τους ζωή.  Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου θα έχουν την τύχη να δουν το συντροφικό τους έτερο να κάνει δράσεις  για δέσμευση ή συμβίωση μέσα στις επόμενες εβδομάδες- εβδομάδες.

Ερωτικές ημέρες:  05 και 14 Οκτωβρίου

 

 

ζωδια –Δίδυμοι: Ένα  δύσκολο  χρονικό διάστημα ξεκινάει και μέχρι τις 03 -10, που θα σας πιέσει για περισσότερες κινήσεις  και λιγότερα λόγια,  που θα δώσουν  όμως την σωστή κατεύθυνση στην σχέση σας. Αυτοί που συνεχώς  περιμένουν να κάνει το ταίρι τους,  κάτι πιο ανανεωτικό – διαφορετικό , θα πρέπει να μιλήσουν  και να ξεκαθαρίσουν τα ακίνητα νερά…  που αν και τελικά βλέπουν ότι δεν υπάρχει καλό  μέλλον, τότε  καλύτερα να μην μπλοκάρουν στην πορεία  πια κανενός  και να αποχωρήσουν χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Ερωτικές ημέρες: 08 και 12 Οκτωβρίου

 

ζωδια –Καρκίνος: Δεν είστε και στην πιο θετική  σας φάση.  Ο Ήλιος πάνω  στον φιλικό Ζυγό σας καλεί  να  σταθεροποιήσετε τελικά  την ερωτική ζωή σας. Οι Καρκίνοι  που έχουν μακροχρόνια δέσμευση, μέσα σε αυτό το Φθινόπωρο,  θα προτείνουν και κάτι καλύτερο – διαφορετικό  στον αγαπημένο  άνθρωπο τους. Οι χωρισμένοι  και  απομακρυσμένοι σύντροφοι του τελευταίου χρονικού διαστήματος- μηνών, θα καταφέρουν,  μέσω κοινών και  γνωστών, την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν σοβαρά,  ώστε να μπορέσουν να δώσουν μια  ελπίδα ακόμα στα τότε πληγωμένα αισθήματα

Ερωτικές ημέρες:  05 και 11 Οκτωβρίου

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

ζωδια –Λέων: Είστε οι ευνοημένοι της τωρινής αστρολογικής περιόδου, καθώς ο κυβερνήτης σας, από τον Ζυγό  θα δώσει πολλές απαντήσεις /  λύσεις  ακόμη και σε δύσκολα  θέματα που ακουμπάνε το μακρινό και άτυχοι παρελθόν. Οι γεννημένοι του 1978-1979, θα έχουν σοβαρές – βαριές  προτάσεις  από πρόσωπο, με το όποιο έζησαν δυνατή αγάπη / έρωτα, για επανασύνδεση, αλλά με ιδανικότερες συνθήκες και προϋποθέσεις που δεν πικραίνουν πλέον κανέναν σας.

Ερωτικές ημέρες: 06 και 14 Οκτωβρίου

 

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε οι πλέον δυναμικές προσωπικότητες και χρειάζεστε κάτι ίδιο στην περίπλοκη ζωή σας. Οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου θα τύχουν πολλών ευχάριστων καταστάσεων αντιλαμβανόμενοι,  ότι ίσως ….  και να έχουν βρει το άλλο τους μισό. Όσοι Παρθένοι γυρίσουν στο ξεχασμένο παρελθόν,  και μέχρι τα μέσα του μήνα, θα βρουν ανοιχτές τις πόρτες ακόμα …  αλλά και ενεργά τα  συναισθήματα να τους περιμένουν για οριστικές πια αποφάσεις. Σκεφτείτε πριν κάνετε όμως το οτιδήποτε!

Ερωτικές ημέρες:  07 και10 Οκτωβρίου

 

ζωδια – Ζυγός: Δυναμικές οι μέρες και με τον Ήλιο πάνω σας. Για όλους του Ζυγούς  που βιώνουν προβληματικές – στατικές   σχέσεις ας είναι προσεχτικοί  καθώς  οι όποιες υποσχέσεις – λόγια που θα ακούσατε από τον άνθρωπο  σας δεν θα έχουν ακόμη τελική υλοποίηση,  αλλά ίσως από τον Νοέμβριο να  αρχίσουν να μπαίνουν σε ρυθμό  και θα γίνουν πραγματικότητα.  Μην κάνετε όμως κάτι παραπάνω από πλευράς σας, θα θεωρηθεί πίεση. Αφήστε το ταίρι σας,  να  δείξει τον τρόπο του και την αγάπη του όπως το ίδιο επιθυμεί.

Ερωτικές ημέρες:  08 και 15 Οκτωβρίου

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

ζωδια – Σκορπιός: Σημαντικές όλες ι ημέρες μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου,  για όλους τους Σκορπιούς  που έχουν δεχτεί  πίεση, αδιαφορία, προδοσία  απιστία κατ’ επανάληψη. Η δυναμική που δίνει ο Άρης  από την Παρθένο πια θα σας βάλει  σε μια νέα ροή δράσεων,  προκειμένου να απομακρυνθείτε  τελικά από οτιδήποτε μέτριο υπάρχει στην καθημερινότητα σας. Είτε αυτό λέγετε μακροχρόνια σχές, είτε είναι απλά ένα τυχαίο φλερτ…  είτε και γάμος!

Ερωτικές ημέρες: 02 και 12 Οκτωβρίου

 

ζωδια – Τοξότης: Μια δημιουργική  περίοδος μέχρι τις αρχές του μήνα  που θα έχετε όλη την θετική αστρολογική  επιρροή των εξωτερικών πλανητών,  για να κάνετε τις επιθυμίες σας άμεσα… πραγματικότητα. Όσοι έχουν ήδη εντοπίσει το άλλο τους μισό, θα τολμήσουν προς την σκέψη  για συμβίωση και οικογένεια.  Αυτοί  έχουν  απομακρυνθεί  ή και ακόμα  χωρίσει λόγω παρεξηγήσεων /  αμφιβολιών από τον άνθρωπο  τους, θα δεχτούν κρούσεις  για επανασύνδεση με καλύτερους  όρους-  συνθήκες… σκεφτείτε το πολύ σοβαρά!

Ερωτικές ημέρες:  09 και 11 Οκτωβρίου

 

ζωδια – Αιγόκερως: Έχετε πάντα …. και τα πάντα υπό πλήρη έλέγχο και αυτό θα σας ανοίξει  σε δρόμους  για οριστικοποιήσεις στην αισθηματική  σας ζωή. Μέσα σε αυτόν τον μήνα και μέχρι τις 12, πολλά θα αλλάξουν και για τους ελεύθερους,  που έχουν ήδη βρει κάτι που τους γοητεύει… πολύ. Το αστρολογικό  γίγνεσθαι  θα δώσει την  επιρροή σε όλους τους εν σχέση, για  να μπορέσουν να σταθεροποιήσουν άμεσα  την ερωτική ζωή τους και  μόνιμα.

Ερωτικές ημέρες:  02 και 14 Οκτωβρίου

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

ζωδια –Υδροχόος: Δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία,  ότι ο ζωδιακός οίκος σας  δέχεται όλη την θετική επιρροή των πλανητών. Άρα μπορείτε να βάλετε πια  την προσωπική σας ζωή σε μια σειρά.  Για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου….. αρνητικές θα είναι οι αποκρίσεις,  που θα πάρουν ….αν αποφασίσουν και κάνουν κίνηση  για να αναθερμάνουν το  παρελθόν τους.  Οι όψεις της Αφροδίτης με το ζωδιο σας θα ενεργοποιηθούν από τις 05 -10 και μετά. Αυτοί που έχουν κρυφές – παράλληλες ζωές, θα χρειαστεί πριν λήξει ο μήνας αυτός, να ξεκαθαρίσουν για το με ποιον τελικά θα συνεχίσουν.

Ερωτικές ημέρες:  09 και 15 Οκτωβρίου

 

ζωδια – Ιχθείς: Μια θετική περίοδος για το σύνολο των Ιχθύων,  που έχει άγχος για την αισθηματική του ζωή. Αυτοί που έχουν  μείνει τον τελευταίο καιρό τελείως μόνοι, θα προσεγγιστούν από καινούργια  γνωριμία, και πιθανόν σε ζώδιο της φωτιάς , με τελικό και καλό σκοπό,  κάτι ποιοτικό και σε βάθος χρόνου ….πιο δεσμευτικό. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, που είναι  στην σχέση – γάμο τους σε  τεταμένες καταστάσεις, θα αποφασίσουν  να τις λήξουν  μέσω διάλογου και αποφάσεων ζωής, που δεν θα έχουν πισωγύρισματα και για κανέναν λόγο. .

Ερωτικές ημέρες:  01 και 11 Οκτωβρίου._