αστρολογος 06/10 Παρελθον Ενταση και Επιστροφες

zwdio-astrologia-planitis-erwta

αστρολογος 06 Οκτωβρίου 2015- Ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα (ζώδια Ζυγός-Αιγόκερως)

Αυτή μπορεί να μετατραπεί σε μία αρκετά δύσκολη περίοδο καθώς θα αισθάνεστε έντονα πως τόσο η ταυτότητα σας,το ποιος είστε πραγματικά, ο σκοπός της ζωής σας καθώς και η κατεύθυνση που έχετε επιλέξει να περπατήσετε στη ζωή, είναι υποχείρια σε χέρια άλλων, με αποτέλεσμα να μπλοκάρονται, εμποδίζονται και να εξουδετερώνονται τελικά από δυνάμεις πέρα του δικού σας ελέγχου.

 

 

Πιθανότατα να βρεθεί ο εαυτός σας σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει αρκετά σκληρούς ανθρώπους , κάτι το οποίο απαιτεί από την μεριά σας την πλήρη αυτοσυγκέντρωση και συσπείρωση σας όλη σας την δύναμη ώστε να είστε στη θέση να φανείτε δυνατοί και υπολογίσιμοι αντίπαλοι, και επομένως να αποτρέψετε το είναι σας από το να πιαστεί στα δίχτυα της ανισχυρότητας και αδυναμίας.

Το τρικ για να το επιτύχετε αυτό είναι να φέρετε τον εαυτό σας στο κέντρο της ενδυνάμωσης και όχι απλά της δύναμης. Η ενδυνάμωση είναι η έννοια η οποία αντιπροσωπεύει τη δύναμη που αντλεί κάποιος από μέσα του , από τις εσωτερικές πηγές δύναμης που έχει από το Σύμπαν και όχι από το να καταφεύγει σε στρατηγικής τεχνικές όπως είναι το να έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων και των ατόμων που εμπλέκονται σε αυτές (που αυτό είναι η έννοια της λέξεως δύναμη).

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

 

Πιθανόν είναι επίσης το να βρεθείτε σε διαμάχες εξουσίας ή εγκατάλειψης ενός ζητήματος που αφορά το παρόν ή που έχει προέλθει από το ίδιο σας το παρελθόν, και το οποίο αφήσατε στην μέση.

Επιπλέον ίσως χρειαστεί να κόψετε τους υπερβολικούς δεσμούς δέσμευσης που δείχνετε να έχετε απέναντι σε ένα συγκεκριμένο άτομο ή κατάσταση (κατάσταση που δημιουργήθηκε λόγω έλλειψης δύναμης από την δική σας μεριά να πολεμήσετε τις δυνάμεις που βρισκόντουσαν απέναντι σας τότε ήταν κοινώς υπεράνω των δυνάμεων σας και του ελέγχου σας όλο το θέμα αυτό).

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zvdia-zwdia-tarw

 

Μπορεί όσα γράψαμε να έχουν και έχουν μια αρκετή δόση αρνητικότητας , όμως εδώ το μάθημα που σας προσφέρει (και η ευκαιρία συνάμα) το Σύμπαν είναι να δείτε όλη αυτή την κατάσταση από την εξής οπτική γωνία: όλο αυτό το χρονικό διάστημα , προσπαθώντας να πολεμήσετε αυτά τα επίμαχα προβλήματα που εμφανίστηκαν ξαφνικά στη ζωή σας καταφέρατε να βρείτε μέσα από εσάς τους ίδιους τη δύναμη και το επιτύχατε , επομένως τελικά είστε υπερβολικά πιο δυνατός από ότι θεωρούσατε ως τώρα στη ζωή σας ότι ήσασταν.

Καθώς ακόμη διαπιστώσατε πως όλες αυτές οι αντιξοότητες και οι διαμάχες, τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να σας πεισμώσουν ακόμα περισσότερο και να γεμίσουν με νέα αυτοπεποίθηση και απεριόριστη δύναμη να φέρετε εις πέρας όλα σας τα όνειρα και να πραγματοποιήσετε κάθε ένα από τους σκοπούς σας τελικά.

zodia-zvdia-yy